NEWS OF THE WORLD (5/12/18)

• Μετά την Tarja και τους Demons and Wizards,το Chania Rock Festival, ανακοίνωσε τους κορυφαίους Έλληνες metallers, Rotting Christ, για το Σάββατο 6 Ιουλίου!!! Πατήστε δεξιά το banner των Demons and Wizards για περισσότερες πληροφορίες.
• H ταινία των Queen, "Bohemian Rhapsody" έχει αποφέρει έσοδα ύψους πάνω από 500.000.000$ σε όλο τον κόσμο, όταν η προηγούμενη πετυχημένη βιογραφική ταινία είχε φθάσει τα 202.000.000$. Για την ιστορία, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ταινία των N.W.A. Straight Outta Cotton και  στην τρίτη θέση βρίσκεται η μουσική βιογραφία του Johnny Cash "Walk The Line" με 182.000.000.
• Δείτε το τρίτο video από τη studio συνέντευξη των Dream Theater για το καινούργιο άλμπουμ τους.
• Με τρεις συναυλίες στο Albert Hall τον Ιούνιο του 2019, οι King Crimson θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια καριέρας. Βέβαια θα υπάρξει και ευρωπαϊκή περιοδεία όπου ήδη καταρτίζεται κι ένας από τους πιθανούς χώρους να εμφανιστούν είναι η Πομπηία! Η κάθε συναυλία τους θα διαρκέσει 3 ώρες(!) και τα μέλη του συγκροτήματος που θα βρίσκονται στη σκηνή είναι οι Robert Fripp, Tony Levin, Pat Mastelotto, Gavin Harrison, Jeremy Stacey, Mel Collins, Jakko Jakzysk και Gavin Harrison. Οι τρεις συναυλίες στο Royal Albert Hall θα δοθούν στις 18, 19 και 20 Ιούνιου κι από εδώ μπορείτε να κλείστε εισιτήρια.
• Δείτε το video single των Within Temptation για το τραγούδι τους"Raise Your Banner" μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Resist" με τη συμμετοχή του τραγουδιστή των In Flames, Anders Fridén.  
• Οι Saxon παρουσίασαν ένα μικρής διάρκειας video teaser για το πώς σκέπτονται να γιορτάσουν τα 40 χρόνια τους. Καλό το video, καλά τα 40 χρόνια, το θέμα είναι να τους δούμε κι εδώ.
 
• Την κυκλοφορία του καινούργιου του άλμπουμ με διασκευές άγνωστων blues κομματιών ανακοίνωσε ο αμερικάνος κιθαρίστας Walter Trout. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Survivor Blues και θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου.
• “You Are So Beautiful" είναι ο τίτλος του καινούργιου video των Emigrate το side project του κιθαρίστα των Rammstein, Richard Z. Kruspe.

• Δείτε το video single του κιθαρίστα Steve Hackett, για το καινούργιο κομμάτι του Under The Eye Of The Sun από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο At The Edge Of Light που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019 σε CD, 2LP/CD. Τα εντυπωσιακά γυρίσματα έγιναν στον προστατευόμενο φυσικό χώρο της Sedona στο  Grand Canyon και στην Ιορδανία.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου