NEWS OF THE WORLD (10/12/18)

• Μια βραδιά αφιερωμένη στον Cozy Powell θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στο club Robin 2 στο Bilston προς τιμή των 71ων γενεθλίων του μεγάλου ντράμερ. Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο ίδρυμα World Animal Protection και θα συμμετάσχουν εκλεκτοί μουσικοί όπως οι Neil Murray, Tony Martin, Doogie White, Chris Childs, Carl Sentence, Harry James, Mike Terrana, Russell Gilbrook κ.α. Να σημειωθεί ότι όλοι οι ντράμερ θα χρησιμοποιήσουν την αυθεντική drum kit του Cozy Powell!
• To 1989 και το 1992 οι αμερικάνοι Tora Tora κυκλοφόρησαν τα πρώτα δύο άλμπουμ τους Surprise Attack ( No. 47 Αμερική) και Wild America (No 132 Αμερική) σε μια εποχή που το hair/melodic metal βρισκόταν στο επίκεντρο. Το συγκρότημα επανέρχεται με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται "Bastards Of Beale" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου.
• Στις 3 Μαΐου από τη Φλόριδα ξεκινά η Firepower tour των Judas Priest και θα τελειώσει στις 29 Ιουνίου στο Las Vegas. Special guest οι Uriah Heep.
• Αυτό είναι το video των Υπόγειων Ρευμάτων με τίτλο «Κάτι». Η οπτικοποίηση πραγματοποιήθηκε από τον Πάνο Σκορδά – Τάκη και πρωταγωνιστεί ο Φοίβος Κατσιφλώρος. Το «Κάτι» περιλαμβάνεται στο πρώτο συλλεκτικό 7” των Υπογείων Ρευμάτων που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες κι  είναι διαθέσιμο προς πώληση στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων, ενώ τα τραγούδια είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Σύντομα το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει και νέο συλλεκτικό 7”.
• Δείτε τη συγκλονιστική εμφάνιση των AC/DC στα βραβεία Grammy του 2015. Προσέξτε ότι όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι στις πρώτες σειρές χειροκροτούν και χορεύουν όρθιοι, μεταξύ αυτών ο μεγάλος Paul McCartney (στα πρώτα δευτερόλεπτα του video).


• Δύο αρχικά μέλη των Rhapsody, οι Luca Turilli και Fabio Lione αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη ότι τους χώριζε και σχημάτισαν τους Turilli/Lione. Μαζί τους και 3 παλαιότερα μέλη των Rhapsody, οι Dominique Leurquin, Patrice Guers και Alex Holzwarth.
• Δείτε το πρώτο trailer που παρουσίασε ο Tobias Sammet για το καινούργιο άλμπουμ των Avantasia που θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2019.
• Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του τραγουδιστή των Fozzy, Chris Jericho ήταν καλεσμένος ο μπασίστας των Iron Maiden, Steve Harris και σε ερώτηση για παρουσία του Blaze Bayley στα δύο άλμπουμ του συγκροτήματος (“The X Factor” και “Virtual XI”) είπε τα καλύτερα λόγια!  Πραγματικός gentleman o Steve Harris  απέδωσε τα εύσημα στον Blaze χαρακτηρίζοντας και τα δύο άλμπουμ προσωπικά και σημαντικά για την καριέρα των Iron Maiden.
• Δείτε το πρώτο video single των Dream Theater με τίτλο “Untethered Angel” από το επερχόμενο 14ο studio  άλμπουμ τους με τίτλο “Distance Over Time” που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019.
• To video με το remix της διασκευής του Personal Jesus (Depeche Mode), παρουσίασαν οι Def Leppard. 
10/12/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου