“BOHEMIAN RHAPSODY”: ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

Ένα καταπληκτικό αλλά και απλησίαστο ρεκόρ κατέχει το τραγούδι των Queen"Bohemian Rhapsody" αφού σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα είναι το rock τραγούδι με τα περισσότερα streaming τον 20ο αιώνα. H δισκογραφική εταιρεία Universal Music Group (UMG) ανακοίνωσε ότι το σύνολο των streaming έφθασε το 1 δις 600 εκατομμύρια σε πλατφόρμες όπως Spotify, Apple Music, Deezer αλλά και YouTube για το επίσημο video. Τα άλλα κομμάτια που ακολουθούν είναι τα "Smells Like Teen Spirit" – Nirvana, "Sweet Child O' Mine" και "November Rain"- Guns’n’Roses και "Take On Me" A-HA!!!( σ.σ. το τελευταίο ήταν έκπληξη!).
Εννοείται ότι "Bohemian Rhapsody" σημείωσε αύξηση κατεβασμάτων μετά την προβολή της ταινίας.
Το τραγούδι "Bohemian Rhapsody" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε δίσκο βινυλίου στις 31 Οκτωβρίου 1975 και πήγε στο Νο1 της Μ.Βρετανίας και στο Νο 9 της Αμερικής. Διαβάστε εδώ την ιστορία των στίχων του τραγουδιού όπως είχε παρουσιαστεί από τη στήλη του Rockmachine.gr “Έτσι γράφτηκε» και δείτε το video.
12/12/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Αν θες τη γνώμη μου, δεν το βρίσκω περίεργο να είναι τόσο ψηλά το Take on Me. Έχει ένα υπέροχο (και πρωτοποριακό για την εποχή του) video clip!

    ΑπάντησηΔιαγραφή