NEWS OF THE WORLD (20/11/18)


• Στις 15 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Rotting Christ με τίτλο "The Heretics". Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Μάξιμος Μανώλης. Περισσότερες πληροφορίες για τις μορφές που θα κυκλοφορήσει και το video single, τις επόμενες ημέρες.
• Έτοιμο είναι το καινούργιο άλμπουμ των Rammstein που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Το συγκρότημα ετοιμάζεται για μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που θα διαρκέσει 3 χρόνια!!!!
• Ένα online κατάστημα με t-shirts και hoodies με το όνομα του ντράμερ των Pantera, Damageplan and Hellyeah, Vinnie Paul άνοιξε και…σας περιμένει. Πατήστε εδώ για να δείτε τα προϊόντα του.
• Οι Lynyrd Skynyrd ανακοίνωσαν σειρά εμφανίσεων και στην Ευρώπη για την Last Of The Street Survivors Farewell Tour που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2019. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια τους.
• Live video έχουν και οι Γερμανοί Sodom. Το κομμάτι τιτλοφορείται «One Step Over The Line» και προέρχεται από το EP «Partisan» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου.
• Δείτε το video που παρουσίασαν οι Rolling Stones από το live άλμπουμ τους Voodoo Lounge Uncut. Το κομμάτι είναι το (θεο)κλάσικο «It’s Only Rock ‘N Roll» και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη συναυλία δόθηκε στο Joe Robbie Stadium in Miami Gardens της Φλόριδα.
• Στο Microsoft Theater του Los Angeles εμφανίστηκαν τα αρχικά μέλη των Foreigner σε μια συναυλία που ξύπνησε μνήμες. Τίτλος της βραδιάς Double Vision: Then and Now με τη συμμετοχή βεβαίως των Lou Gramm τραγούδι, Mick Jones κιθάρα και Dennis Elliott, Al Greenwood, Ian McDonald και Rick Wills. Από την παρέα έλειπε ο μπασίστας ‘Ed’ Gagliardi που πέθανε το 2014. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα set 7 τραγουδιών που ερμήνευσε ο νυν τραγουδιστής του συγκροτήματος Kelly Hansen και αργότερα στη σκηνή ανέβηκε ο τραγουδιστής Lou Gramm.
• Έκανε μια guest εμφάνιση κατά τη διάρκεια συναυλίας του Billy Joel στο Madison Square Garden αλλά αμέσως μετά κατέρρευσε στα παρασκήνια. Ο λόγος για τον κιθαρίστα των Aeosmith, Joe Perry που μεταφέρθηκε με αναπανευστικό πρόβλημα στο νοσοκομείο αλλά όλα δείχνουν ότι ήταν κάτι περαστικό και  μετά από 1 εβδομάδα πήρε εξητήριο!
• Πριν λίγα χρόνια οι Vavoura Band, είχαν κυκλοφορήσει το cd με τίτλο «Τώρα το λένε ethnic” βασισμένοι στο ethnic ύφος. Στο cd υπάρχαν πρωτότυπες συνθέσεις, βασισμένες πάνω σε ελληνικές,
βυζαντινές, αραβικές, ινδικές κλίμακες με έντομη δημιουργικότητα από το συγκρότημα. Εκείνο το cd, επανακυκλοφορεί σε βινύλιο περιορισμένης κοπής 300 αντιτύπων  διαφορετικό εξώφυλλο από τις Labyrinth of thoughts records & Ikaros records.
• Ακούστε ένα πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Queenryche, The Verdict. Το κομμάτι τιτλοφορείται «Man The Machine». Διαβάστε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για το The Verdict.
• Παράλληλα με τους Black Star Riders, ο ντράμερ του συγκροτήματος, Chad Szeliga σχημάτισε τους Walking with Lions. Πριν προσχωρήσει στους Black Star Riders, o Szeliga έπαιζε στους Breaking Benjamin και Black Label Society.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒAΣΕΤΕ ΤΟ ΠRΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

          




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου