ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ MOLLY HATCHET

Ο Farrar είναι ο όρθιος στη μέση.         
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68, ο πρώην τραγουδιστής των Molly Hatchet, Jimmy Farrar. O Farrar είχε τραγουδήσει στο αμερικάνικο συγκρότημα την διετία 1980-1982 και είχε ηχογραφήσει μαζί τους στα άλμπουμ Beatin' the Odds (1980) και Take No Prisoners (1981).
Αιτία θανάτου, η καρδιακή ανεπάρκεια καθώς και σοβαρά προβλήματα με το συκώτι του αλλά και τα νεφρά του.Μόνο το 2017 είχε υποστεί τρεις καρδιακές προσβολές και είχε κάνει bypass.
Η καριέρα του ξεκίνησε από τους Raw Energy Band, όπου γνώρισε ένα πρώην roadie των Molly Hatchet, τον Rocky Manbrettie, ο οποίος έδωσε μια κασέτα με τραγούδια του στο manager των Molly Hatchet. Έτσι μόλις ο Danny Joe Brown έφυγε, τη θέση του πήρε ο Farrar.
Αν και η συμμετοχή του στους Molly Hatchet ήταν πετυχημένη, αποχώρησε γιατί το συγκρότημα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με κυριότερα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά αλλά και την πίεση των περιοδειών."Ζώντας μακριά από την οικογένεια μου είναι σαν να βρίσκομαι στην κόλαση. Επέλεξα να φύγω από το συγκρότημα και να επιστρέψω στην οικογένεια μου, παίζοντας σε σχήματα που δεν κάνουν τόσο μεγάλες περιοδείες» είχε δηλώσει μετά την αποχώρησή του!
Μετά τους Molly Hatchet, ο Farrar τραγούδησε στους Predator, Section 8 και στους Southern Rock All-Stars, ενώ είχε σχηματίσει και τους Gator Country με πρώην μέλη των Molly Hatchet.
29/10/18

 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου