“PREDATOR” ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VIDEO ΤΩΝ SAXON

Οι Saxon στο Terra Vibe 2019 φωτό Κώστας Τσιρανίδης.
Μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Predator", οι Saxon επέλεξαν το τραγούδι τους “Predator” για να παρουσιάσουν σαν καινούργιο video single. Τα φωνητικά ο Biff Byford τα μοιράζεται με τον Johan Hegg των Amon Amarth και λέει σχετικά:.
 "Είμαστε φίλοι και ήθελα για φωνητικά μια φωνή διαφορετική από τη δική μου. Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια περιοδείας και μπορώ να πω ότι μάς αρέσει το  Viking rock. Οι Amon Amarth είναι νεότερο συγκρότημα σε σχέση με εμάς αλλά μεγάλωσαν με τη μουσική μας. Σήμερα, ο ένας είναι fan του άλλου!

Όταν αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε και μια δεύτερη φωνή, θέλαμε να είναι πιο μπάσα από τη δική μου κι αμέσως σκέφτηκαν τον Johan. Έκανε καλή δουλειά αν και η συνεργασία αυτή για τους Saxon μπορεί να θεωρηθεί καινοτομία αφού δεν το συνηθίζουμε. Νομίζω ότι θα αρέσει και στους fans” είπε ο Byff. «To video είναι πολύ εντυπωσιακό με σκηνές από την άγρια φύση, επιθέσεις αρπακτικών ζώων και καμία σχέση με την ομώνυμη ταινία όπως πολύς κόσμος νομίζει. Έχει να κάνει με την διατροφική αλυσίδα των αρπακτικών ζώων και γενικότερα το περιβάλλον". 20/9/18

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου