OZZY OSBOURNE: Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Με την έναρξη της αμερικάνικης περιοδείας, ο Ozzy Osbourne (κλείνει τα 70 χρόνια το Δεκέμβριο) μίλησε στην Boston Herald λέγοντας ότι με το που τελειώσει η "No More Tours 2" θα μπει στο studio για να ηχογραφήσει τα καινούργια τραγούδια του. "Έχω γράψει αρκετά τραγούδια κι έσω πολλές ιδέες για ένα καινούργιο άλμπουμ, αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει» δήλωσε.  "Όταν βρίσκομαι σε περιοδεία, φροντίζω να παίρνω μια ημέρα ρεπό (day off) για να ξεκουράζω τη φωνή μου κι έτσι βρίσκω χρόνο να γράφω καινούργια τραγούδια».
 Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταίο studio άλμπουμ του ήταν το "Scream"(2010). Διαβάστε εδώ το περιστατικό με τον αποκεφαλισμό του περιστεριού!

Η  "No More Tours 2" ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου από το Allentown της Pennsylvania και μαζί του παίζουν οι Zakk Wylde (κιθάρα), Rob "Blasko" Nicholson (μπάσο), Tommy Clufetos (ντραμς) και Adam Wakeman (πλήκτρα- γιος του Rick Wakeman).
 "Είμαστε όλοι δεμένοι και η φωνή μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βγαίνουμε να παίξουμε και περνάμε καλά. Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ, απλά δεν θα κάνω παγκόσμιες περιοδείες όπως στο παρελθόν’.
"Special guests" στην ευρωπαϊκή περιοδεία του θα είναι οι Judas Priest.
Ακολουθεί το set list "No More Tours 2" .
01. Bark At The Moon
02. Mr. Crowley
03. I Don't Know
04. Fairies Wear Boots 
05. Suicide Solution
06. No More Tears
07. Road To Nowhere
08. War Pigs 
09. Miracle Man / Crazy Babies / Desire / Perry Mason
10. Drum Solo
11. I Don't Want To Change The World
12. Shot In The Dark
13. Crazy Train
Encore:
14. Mama, I'm Coming Home
15. Paranoid

5/9/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου