ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ JUDAS PRIEST

Κι ενώ οι Judas Priest βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική με τους Deep Purple, οι εξελίξεις τρέχουν. Το συγκρότημα θα κλείσει 50 χρόνια ζωής και καριέρας το 2019 και ήδη, σύμφωνα με συνέντευξη του Rob Halford, ετοιμάζουν διάφορες εκδηλώσεις που όμως δεν ανακοίνωσε. 
Μόλις χθες, ο μπασίστας Ian Hill, το μόνο πλέον μέλος του συγκροτήματος από την αρχική σύνθεση, δήλωσε ότι το "Firepower" δεν θα είναι το τελευταίο studio άλμπουμ τους. Τα τραγούδια του ηχογραφήθηκαν με τον Glenn Tipton's στην κιθάρα που όμως δεν μπόρεσε να παραστεί στην περιοδεία, αφού διαγνώστηκε με Parkinson κι αντικαταστάθηκε από τον παραγωγό Andy Sneap, ο οποίος όμως το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει σαν μέλος τους! Άρα μιλάμε ότι το συγκρότημα έχει αρχίσει να ψάχνει για δεύτερο κιθαρίστα, αφού ήδη από το 2011 ο Richie Faulkner έχει πάρει τη θέση του K.K. Downing που μάλλον δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο!
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ROCKMACHINE.GR
Κανείς απ' όσους τους είδαν στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο Rockwave, δεν είπε ότι ο Sneap ταίριαζε με το συγκρότημα. Καλός κιθαρίστας, ρόλαρε στη σκηνή αλλά έως εκεί. Για να είμαστε ειλικρινείς πολύ δύσκολα θα βρουν ένα κιθαρίστα που θα δέσει αμέσως. Εξ άλλου, η μελλοντική αυτή αποχώρηση του, πιθανόν να έχει να κάνει και με την προσωπική καριέρα του που τα τελευταία χρόνια τον βρίσκει σαν πετυχημένο παραγωγό!  
23/8/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου