H ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ STEVE PERRY ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ: ΔΕΙΤΕ VIDEO ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ

24 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου προσωπικού άλμπουμ For the Love of Strange Medicine (1994) και 22 χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ των Journey όπου συμμετείχε Trial by Fire (1996), ο μεγάλος ερμηνευτής Steve Perry επιστρέφει με καινούργιο άλμπουμ . Τίτλος του "Traces" και η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 5η Οκτωβρίου. Η standard έκδοση του cd θα περιέχει 10 τραγούδια και ήδη παρουσίασε το πρώτο video για το τραγούδι «No Erasin'».
Ο Perry έγραψε τεράστια ιστορία σαν τραγουδιστής των Journey από το 1978 και το άλμπουμ Infinity έως και το 1996 όπου κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ  σαν μέλος του συγκροτήματος, το Trial by Fire. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει 2 προσωπικά άλμπουμ, το Traces είναι το τρίτο, με τίτλο Street Talk (1984, No 12 Αμερική, Νο 59 Μ.Βρετανία) και For the love of Strange Medicine (1994), No 15 Αμερική, Νο 64 Μ.Βρετανία).
Αποχώρησε μετά την περιοδεία που έκαναν για το άλμπουμ Trial By Fire, όταν τραυμάτισε το γοφό του κατά τη διάρκεια άσκησης αντιμετώπισε προβλήματα με το γοφό του και εγχειρίστηκε. Οι υπόλοιποι τον περίμεναν 17(!) μήνες για να αποφασίσει οριστικά ότι σταματάει να παίζει με τους Journey!
Μετά την αποχώρησή του από τους Journey, το συγκρότημα άλλαξε αρκετούς τραγουδιστές πριν καταλήξει στον φιλιπιννέζο, Arnel Pineda, με τους  Jeff Scott Soto (δεν ηχογράφησαν μαζί του, μόνο live) και τον Steve Augeri με τον οποίο ηχογράφησαν τα άλμπουμ Arrival (2002), το Ep Red (2001) και το άλμπουμ Generations (2005). Όνειρο όλων των fans του συγκροτήματος είναι να τον ξαναδουν να τραγουδάει μαζί τους και ίσως η κυκλοφορία του Traces είναι μια καλή ευκαιρία.



To 2017 ανέβηκε στη σκηνή του Rock And Roll Hall Of Fame μαζί με τους υπόλοιπους Journey για να ενταχθούν στην αμερικάνικη μουσική ακαδημία.
15/8/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Επιτέλους ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές του rock επιστρέφει. Το τραγούδι είναι πολύ καλό, ενώ το εξώφυλλο εντυπωσιακό. Δείχνει σε άριστη κατάσταση και θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα τον δούμε να τραγουδά το Separate Ways δίπλα στον Neal Schon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή