ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΟΙ AC/DC ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Ένας καινούργιος κύκλος φημολογίας γύρω από τους AC/DC ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου από τον Καναδό δημοσιογράφο Steve Newton ο οποίος στο blog του έκανε ανάρτηση με ημερομηνία 1η Αυγούστου ότι μίλησε με δύο μέλη του συγκροτήματος στο Vancouver και το συγκρότημα ηχογραφεί κάποια τραγούδια. Το ένα μέλος με το οποίο μίλησε είναι ο ανιψιός του Angus Young, Stevie Young ο οποίος από το 2014 έχει πάρει τη θέση του θείου του Malcolm μετά το πρόβλημα με την υγεία του. Το άλλο μέλος(;) με το οποίο μίλησε είναι ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Phil Rudd, ο οποίος του επιβεβαίωσε τη φήμη. Ο Rudd έχει απομακρυνθεί από το συγκρότημα μετά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με το νόμο κι αντικαταστάθηκε από τον Chris Slade.
Το γεγονός ότι τα προηγούμενα τρία άλμπουμ τους ηχογραφήθηκαν στο Warehouse Studio του Vancouver ενισχύει αυτή τη φήμη, η οποία όμως αποδυνατίζεται από την παρουσία του Phil Rudd με τον οποίο το συγκρότημα έχει διακόψει κάθε σχέση μετά την αναγγελία κατηγοριών περί πρόθεση ανθρωποκτονίας!
Ο τραγουδιστής του καναδέζικου συγκροτήματος Hextripper, Kyle Harcött, δήλωσε στο tweeter ότι στις 3 Αυγούστου είδε τον Phil Rudd και τον manager των AC/DC στο studio (σ.σ. να πως κερδίζονται τα 15 λεπτά διασημότητας. Έως πριν λίγα δευτερόλεπτα κανείς μας δεν ήξερε τους Hextripper!).
O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock, μας θυμίζει ότι το "Rock Or Bust"(2014) ήταν το τελευταίο studio άλμπουμ τους ενώ στην περιοδεία που ακολούθησε τη θέση του Brian Johnson πήρε ο Axel Rose των Guns’n’Roses. Ο Axel που έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με τους AC/DC!
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα νέα από το χώρο του classic, hard και heavy!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου