ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ RITCHIE BLACKMORE KAI TOY STEVE MORSE

Οι δύο κιθαρίστες των Τιτανοτεράστιων έδωσαν προσφατα συνεντεύξεις για μιλώντας για διαφορετικά θέματα, απ΄όπου ξεχωρίσαμε τις πλέον χαρακτηριστικές ατάκες τους
Σε συνέντευξη του Ritchie Blackmore που παρουσιάστηκε στο you tube, ο μεγάλος άγγλος κιθιαρίστας δήλωσε για τον Joe Satriani, ο οποίος τον αντικατέστησε στους Τιτανοτεράστιους από τον Νοέμβριο του 1993 έως και το 1994 οπότε κι αποχώρησε για να πάρει οριστικά τη θέση του κιθαρίστα ο Steve Morse. " Ο Joe Satriani είναι ένα εξαιρετικός μουσικός αλλά ποτέ δεν τον είδα να ψάχνει τις νότες» δήλωσε ο Μαυροφορεμένος. «Ποτέ δεν τον άκουσα να παίζει μια λάθος νότα» είπε ο Blackmore, προσθέτοντας ότι “ο Hendrix έκανε λάθη στο παίξιμό του αλλά πάντα ψαχνόταν.Κι όταν εύρισκε τη σωστή νότα, τότε το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Όταν παίζεις πάντα τις σωστές νότες υπάρχει κάτι λάθος και δεν ψάχνεις για τίποτε. Αλλά βέβαιαι αυτό δεν τον μειώνει από το να είναι ένας εξαιρετικός μουσικός» συμπλήρωσε ο Μαυροφορεμένος. Οι δηλώσεις του Ritchie Blackmore μεταφέρθηκαν στον Joe Satriani ο οποίος του απάντησε μέσω της εκπομπής του Mitch Lafon όπου ήταν καλεσμένος:"Είναι κρίμα όταν κάποιος ψάχνει νας πει κάτι αρνητικό για εμένα κι αυτό με πλήγωσε. Τις περισσότερες φορές όταν κάποιος με κριτικάρει αισθάνομαι ότι προσπαθεί να με ..εξαφανίσει. Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να πουν κάτι αρνητικό αλλά μετά που το σκέπτομαι γελάω. Η αρχή μου είναι να σκέπτομαι θετικά όταν ακούω άλλους μουσικούς και να εστιάζω στο παίξιμό τους» είπε ο Satriani.
Μιλώντας στο Koztimes.com ο κιθαρίστας των Deep Purple, Steve Morse δήλωσε ότι μετά το τέλος της “The Long Goodbye” που ήδη έχει ξεκινήσει για το συγκρότημα, τα μέλη του δεν πρόκεται να …αναπαυθούν!
 “ Για εμένα είναι η farewell tour, αλλά για τους υπόλοιπους δεν νομίζω αφού ξέρω ότι θα συνεχίσουν να παίζουν. ‘Ισως σε special projects ή σαν καλεσμένοι σε άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών. Εγώ θα συνεχίσω να παίζω αλλά δεν θα είμαι τόσο δραστήριος όσο είμαι σήμερα. Από την άλλη πλευρά  όταν είσαι μουσικός τόσα χρόνια κι όλη σου τη ζωή την έχεις ζήσει σε studio και περιοδείες καταλαβαίνεις ότι αυτά δεν κόβονται απότομα. Γενικά τα παιδιά (σ.σ. εννοεί τους υπόλοιπους Τιτανοτεράστιους) δεν πρόκειται να πεθάνουν στο κρεβάτι, παρά πάνω στη σκηνή». Το μεγάλο συγκρότημα θα περιοδεύσει τον Αύγουστο στην Αμερική μαζί με τους Judas Priest.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου