ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ UFO Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ PHIL MOGG

Την αποχώρησή του από τις περιοδείες αλλά και τους UFO ανήγγειλε ο επί 48 χρόνια τραγουδιστής του συγκροτήματος Phil Mogg! Ο Mogg που είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που έχει συμμετάσχει και στους 22 studio δίσκους τους, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την περιοδεία που θα γιορτάσει τα 50η χρόνια του συγκροτήματος και να αποχωρήσει.
"Είναι μια απόφαση που έχω πάρει εδώ και καιρό. Την επόμενη περιοδεία μας δεν θέλω να την ονομάσω farewell tour, μισώ αυτή τη λέξη, αλλά θα είναι η περιοδεία πουν θα σημάνει το δικό μου τέλος. Το 2018 οι UFO κλείνουν 50 χρόνια ζωής και νομίζω ότι αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή» είπε ο 70χρονος Mogg!
Μην νομίζεται ότι στις περιοδείες όλα είναι ρόδινα και καμωμένα με πολυτέλεια. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές αλλά πάντα όταν να εμφανιστώ στη σκηνή έλεγα στον εαυτό μου ότι μου αρέσει αυτό που κάνω και θα το κάνω. Τώρα ήλθε ο καιρός να αποσυρθώ. Διαβάζω όλες τις νεκρολογίες και τα τελευταία χρόνια στενοχωρήθηκα που έχασα φίλους σαν τον Lemmy και τον Jimmy Bain. Οι θάνατοί τους με στενοχώρησαν πάρα πολύ»
 Τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος ήταν τα "A Conspiracy Of Stars" (2015) και το "The Salentino Cuts" (2017) με διασκευές. Τα μέλη των UFO, Paul Raymond κιθάρα/πλήκτρα, Vinnie Moore κιθάρα, Andy Parker ντραμς και Rob Le Luca μπάσο έχουν ή δη ενημερωθεί για την απόφασή του Mogg και μπορούν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν καθώς ο Mogg θέλει να σταματήσει και τις ηχογραφήσεις στο studio. Αστειευόμενος είπε δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομαστεί η τελευταία περιοδεία 'Last Orders' (σ.σ. ο Mogg είναι εξαιρετικά δυνατό ποτήρι), 'The Bar Is Closing' ή ακόμα 'The Drinks Are On Parker' (σ. σ κάνοντας πλάκα στον ντράμερ Andy Parker) αλλά σίγουρα η γεύση που έσω είναι γλυκόπικρη».
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου