RITCHIE BLACKMORE: “ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ DEEP PURPLE”

Φωτό: Κώστας Θεοδωρακάκος Bietgiheim 2016
Σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξή του ο Rtchie Blackmore επαναφέρει το θέμα της έστω μόνο μιας και μοναδικής συναυλίας των Deep Purple με τη συμμετοχή του.
 Αξίζει με το παραπάνω να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη, διάρκειας 4:16 όπου θα δείτε έναν άλλο Blackmore, πιο λογικό και πιο ανθρώπινο. "Θα ήθελα να παίξω έστω μόνο μια φοράI με τους Deep Purple για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν πια κακές σχέσεις μεταξύ μας. Οι fans θα ήθελαν πολύ να δουν έστω για μια φορά να παίζουμε μαζί αλλά όταν ανακατεύονται οι managers όλα γίνονται δύσκολα επειδή όλα γίνονται για τα χρήματα. Νομίζω ότι τώρα πια όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θελήσουμε. Μεγαλώσαμε, ο Jon Lord έφυγε από τη ζωή ποιος ξέρει ποιος πέρνει σειρά. Αλλά στα επαγγελματικά τίποτε δεν δουλεύει με γνώμονα τη φιλία, όλα γίνονται για τα χρήματα και τώρα πια έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους (σ.σ. εννοεί τους managers) που πρώτα απ’ όλα βάζουν τα λεφτά». Μιλάει ακόμα και για τους έντονους τσακωμούς που είχε με τον Ian Gillan “Μας άρεσε να τσακωνόμαστε. Του είχα πετάξει ένα πιάτο με μακαρόνια και με είχε χτυπήσει. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε μια συναυλία και να πετάξουμε πολλά πιάτα με μακαρόνια μεταξύ μας» λέει προσπαθώντας να δώσει ένα ευχάριστο τόνο στη συνέντευξη.
"Μπορούμε να παίξουμε μια φορά ακόμα μαζί και να δείξουμε τι συγκρότημα είμαστε. Σίγουρα ο κιθαρίστας του συγκροτήματος είναι ο Steve Morse που είναι εξαιρετικός (σ.σ. τον χαρακτηρίζει σαν «a fantastic guitar player) κι αυτό είναι μεγάλο προτέρημα για το συγκρότημα. Μια συναυλία είναι ας την κάνουμε να αρέσει σε όλους μας».



  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Ritchie Blackmore είναι συνιδρυτής των Τιτανοτεράστιων και αποχώρησε από το συγκρότημα το 1993. Τον αντικατέστησε ο Steve Morse το 1994 και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημόσια τοποθετείται τόσο ξεκάθαρα για μια συναυλία με το παλιό του συγκρότημα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Gillan και Paice έχουν κάθετα τοποθετηθεί αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Επαμεινώνδας Κολιός
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου