ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LIZZY BORDEN

11 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους Appointment With Death(2007) οι Lizzy Borden επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ! Τίτλος του "My Midnight Things"και φυσικά είναι στο γνωστό hard and heavy ύφος τους σε παραγωγή του ίδιου του Lizzy Borden και του Joey Scott που παίζει και ντραμς. "Τόσα χρόνια περιοδεύαμε σε όλο τον κόσμο και δισκογραφικά μείναμε πίσω. Το "My Midnight Things"είναι μια καλή ευκαιρία για ένα καινούργιο δισκογραφικό ξεκίνημα» λέει ο Lizzy Borden.  "Ήδη έχω ξεκινήσει να δουλεύω το stage show του καινούργιου άλμπουμ και δεν βλέπω την ώρα να παρουσιάσω τα καινούργια τραγούδια live».
Το καινούργιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε digipak-CD (με bonus τραγούδια), jewelcase CD, βινύλιο 180 γραμ το οποίο θα τυπωθεί σε διάφορα χρώματα και σε box set με t-shirt.

Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι οι Lizzy Borden πήραν το όνομά τους από την Lizzie Βorden[1] (1860 - 1927) η οποία σκότωσε με τσεκούρι τον πατέρα της και τη μητριά της αλλά αθωώθηκε.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου