OI SNAKEBITE ΣΤΟ MODU 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι Snakebite σας προσκαλούν σε μία συναυλία διαφορετική από τις άλλες. Ένα μουσικό show συνοδεύομενο από θεατρικά acts με ανάλογα σκηνικά, βγαλμένα μέσα από τα όνειρα και τους εφιάλτες του καθενός.
Οι Snakebite είναι μία νεοσύστατη μπάντα, τα μέλη της οποίας μοιράζονται, αφ' ενός την αγάπη για τη μουσική και αφ' ετέρου την αγάπη για τον Master του Shock Rock Alice Cooper. Είναι η μοναδική tribute μπάντα στην Ελλάδα για τον αγέρωχο Alice, και έχει σκοπό να κάνει γνωστή σε όλους τους Έλληνες την 50χρονη πορεία του στη δισκογραφία. 
Οι Snakebite κάνοντας μία προσεκτική επιλογή τραγουδιών από τη δισκογραφία του Alice Cooper, καλύπτουν τις περισσότερες δισκογραφικές περιόδους του, προσφέροντας έτσι στον κόσμο, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από όλα τα μουσικά του "πρόσωπα".
Οι ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας εκτός από μουσική περιλαμβάνουν και τα ανάλογα σκηνικά, καθώς και θεατρικά acts όπως αρμόζει σε συγκεκριμένα τραγούδια και πάντα μέσα στα πλαίσια που έχουν τεθεί από τον ίδιο τον Alice Cooper.

Οι Snakebite είναι :
Αντώνης Παπαδόπουλος: Vocals
Deanna Mohr: Backing Vocals, Percussion
Κωνσταντίνος Κουζήγιαννης: Guitar
Χάρης Αλεξάκης: Guitar
Δημήτρης Κότσικος: Bass
Αλέξανδρος Ρουμελιώτης: Keyboards
Θεοδόσης Οικονόμου: Drums
Στα acts βοηθούν οι: Άγγελος Δαράκης, Σπύρος Σπυρόπουλος και Εύη Καραγιάννη.

Snakebite Live At The Modu - 31/03/2018 | 22:30. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Είσοδος: 5 ευρώ.


 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου