ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΙΣ (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο QUINCY JONES

Συγνώμη ζήτησε για τις δημόσιες τοποθετήσεις του σχετικά με τον Paul McCartney και Ringo Starr, ο Quincy Jones, παραγωγός του Michael Jackson και δεκάδων άλλων R&B καλλιτεχνών όπως Leslie Gore, Patti Austin, Brook Benton, Donna Summer, Bothers Johnson, Tony Bennett, Ray Charles, Billy Preston, Sara Vaughan, Bob James, Frank Sinatra κ.α..Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες ο 85χρονος ζωντανός μύθος της soul μουσικής είχε δηλώσει ότι οι Beatles ήταν απαίσιοι σαν μουσικοί κι οι δύο επιζώντες Paul McCartney και Ringo Starr τραγικοί!
Σε διορθωτική δήλωση του ο Quincy Jones είπε ότι οι 6 κόρες του σε μια «οικογενειακή παρέμβαση» όπως την ονόμασε του είπαν ότι είπε «ανόητα πράγματα για τους Beatles" αν και ήταν νηφάλιος κι όχι πιωμένος!!!!
Ο Jones είχε ακόμα δηλώσει ότι ο κωμικός Richard Pryor ήταν κοντά με τον Marlon Brando, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν σχέση, πράγμα που διέψευσαν τόσο ο γιός του Brando όσο κι η κόρη του Prior. Να σημειώσουμε ότι κι οι δύο ηθοποιοί έχουν πεθάνει.
Όσοι δεν ξέρετε τη συμβολή του στη μουσική σας θυμίζουμε ότι ο Quincy Jones έχει συνθέσει τη μουσική για περισσότερα από 15 soundtracks μεταξύ αυτών και τα John and Mary, Roots, Mackenna's Gold αι In the Heat of the Night κι έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 20 άλμπουμ σαν καλλιτέχνης! Ο Jones ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 72 ετών έβγαινε με την 24χρονη Ivanka Tamp (κόρη του Donald Tramp) και «στόλισε» με τα καλύτερα λόγια τα τραγούδια των U2 και Taylor Swift.
"Δεν είμαι τέλειος κάνω λάθη και δεν φοβάμαι να τα παραδεχτώ. Πήρα το μάθημά μου κι ευχαριστώ τις κόρες μου που μου στάθηκαν και με συμβούλεψαν».
Το δικό μας σχόλιο είναι ότι μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για το παίξιμο του Paul McCartney και του Ringo Starr και να μην του αρέσουν τα καινούργια άλμπουμ των U2 και της Taylor Swift, αλλά να διαδίδει κακόβουλα σχόλια και υπαινιγμούς για 2 άνθρωπους που έχουν φύγει από τη ζωή και δεν μπορούν να τον αντικρούσουν  είναι άθλιο και δεν τον σώζουν όσα grammy και χρυσούς δίσκους έχει σπίτι του.
Α.Ρ.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment