O JAMES HETFIELD ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!

Παράλληλα με την καριέρα του στους Metallica, ο James Hetfield  δοκιμάζει την τύχη του στον κινηματογράφο πραγματοποιώντας την εμφάνισή του στο ρόλο αστυνομικού επιθεωρητή στην ταινία για τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy!
Υποδύεται τον αξιωματικό Bob Hayward ένα βετεράνο αστυνομικό που έκανε περιπολίες σε αυτοκινητοδρόμους και ο οποίος ήταν το πρώτο όργανο της τάξης που συνέλαβε τον Bundi, το 1975, ζητώντας του να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και ανακαλύπτοντας εργαλεία για διάρρηξη στο πορτ μπαγκάζ. Αλλά ελέγχοντάς τον υποψιάστηκε πολλά περισσότερα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hetfield κάνει εμφάνιση σε οθόνη, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί χαρακτήρα. Την σκηνοθεσία της ταινίας Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile έχει κάνει ο Joe Berlinger πουη είχε σκηνοθετήσει και την ταινία των Metallica Metallica «Some Kind of Monster» και το ντοκιμαντέρ «Paradise Lost», στο οποίο έπαιζε το συγκρότημα.
Τον ρόλο του Bundy έχει αναλάβει ο Zac Efron και το ρόλο της κοπέλας του  η Lily Collins ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που η ταινία θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου