ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ RUSH

Δια στόματος του κιθαρίστα των Rush, του 64χρονου Alex Lifeson, οριστικοποιείται η απόφαση του συγκροτήματος να σταματήσει τις περιοδείες αλλά και τις νέες κυκλοφορίες άλμπουμ. Μιλώντας στο The Globe And Mail είπε: «Εδώ και δυο χρόνια οι Rush τελείωσαν την τελευταία περιοδεία. Δεν έχουμε σχέδια να περιοδεύσουμε ή να ηχογραφήσουμε άλλο άλμπουμ.Μετά από 41 χρόνια τελειώσαμε. Προσωπικά είμαι πολύ απασχολημένος γιατί γράφω μουσική για τέσσερα, πέντε μικρά projects. Μου ζητούν να παίξω κιθάρα σε διάφορα άλμπουμ και έχει πλάκα και καθόλου πίεση. Είμαι τόσο δημιουργικός όσο θέλω και μπορώ να δουλεύω διαφορετικά απ’ ότι δούλευα».
Μια από τις ασχολίες του είναι τα κείμενα που γράφει για τη μηνιαία εφημερίδα του Τορόντο, West End Phoenix.
Οι Lifeson και Lee δήλωσαν ότι οι περιοδείες έχουν σταματήσει ολοσχερώς και δεν προβλέπεται να υπάρξει αντικαταστάτης(!) κάποιου μέλους σε περίπτωση που οι άλλοι δύο επιθυμήσουν να παίξουν. «Κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας. Αν δεν είμαστε κι ο τρεις, δεν γίνεται τίποτε!”
O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι Rush κυκλοφόρησαν το τελευταίο studio άλμπουμ τους το 2012 με τίτλο Clockwork Angels ενώ η τελευταία Live κυκλοφορία τους ήταν το R40 Live (2015).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου