ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ

Λουκιανός
Η παραφιλολογία και ανοησίας σε όλο της το μεγαλείο. Για ακόμα μια φορά επιβραβεύτηκαν αυτοί που έχουν «κολλητό»  στη DiDi Muisc (σ.σ. μα πόσοι έχουν κολλητούς σε αυτή την εταιρεία;), αυτοί που είδαν (!!!) τη σχετική αλληλογραφία κι οι φαντασιόπληκτοι που ότι θέλουν …χαίρονται.
Τι Helloween ακούστηκε, τι Guns and Roses, τι Manowar, τι Slayer δεν λέγεται! Πραγματικά, δεν ξέρω πως είχε περάσει η εντύπωση ότι το συγκρότημα που θα ερχόταν μετά τις αναγγελίες των Iron Maiden και Judas Priest θα ήταν κι αυτό  heavy. Από πουθενά δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Επίσης, εκτός από το hard/heavy κοινό υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος που ακούει pop-rock μουσική και πάει στις συναυλίες. Εκ των πραγμάτων λοιπόν όλες οι υπό αναγγελία συναυλίες δεν είναι hard/heavy!
Ίσως οι αναμνήσεις παλαιότερων εποχών ή ευσεβείς πόθοι κάθε fan να δημιούργησαν αυτή τη φημολογία. Υπήρξε φημολογία που αφορούσε όχι μόνο τους headliners αλλά και τα από κάτω ονόματα! Κι είχαν ακουστεί με βεβαιότητα(;) τα ονόματα των Volbeat και Ghost. Κι όμως, τόσα χρόνια δεν έχουν-έχουμε μάθει ότι η DiDi Music για λόγους πολιτικής δεν αφήνει να διαρρεύσει το παραμικρό  ή τέλος πάντων ελάχιστες φορές διέρρευσε ένα όνομα κι αυτό ηθελημένα. Κι ενώ όλοι περιμέναν σήμερα να ακούσουν Manowar, Gunners, Slayer (οι οποίοι δεν ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία αλλά θα ερχόντουσαν Ελλάδα) ανακοινώθηκαν οι…Arctic Monkeys για την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο TerraVibe Park! Οι Arctic Monkeys οι οποίοι στο χώρο τους είναι μεγάλο όνομα. 
Όσοι πάτε να περάσετε καλά. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι Iron Maiden και οι Judas Priest.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
Υ.Γ.
Η έκφραση πρωτοσυναντάται στο έργο του Λουκιανού με τίτλο: «Πῶς δεῖ ἱστορίαν συγγράφειν» και μεταφράζεται ως: «Κοιλοπονούσε βουνό και γέννησε ποντίκι». Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (125-180 μ.Χ.) ήταν ρήτορας και σατυρικός συγγραφέας που έγραφε στην  ελληνική γλώσσα. Ήταν ο δημιουργός του σατιρικού διαλόγου και από τους σημαντικότερους αττικιστές συγγραφείς της Δεύτερης σοφιστικής (από την Wikipedia)


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου