O MARTIN TURNER ΤΩΝ WISHBONE ASH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ιδρυτής, τραγουδιστής και αυθεντικός ηγέτης των θρύλων
της παγκόσμια classic/hard rock σκηνής, Wishbone Ash,
είναι ΕΔΩ!!..
... για να μας παρουσιάσει, ατόφιο, ολόκληρο, το αξεπέραστο αριστούργημα, μνημείο της classic rock δισκογραφίας «ARGUS» γιορτάζοντας την 45η του επέτειο σε ένα πανηγυρικό Wishbone Ash «Best of» παρέα με το ποιο φανατικό κοινό του....
«...Ποιος μπορεί να ξεχάσει το διήμερο Sold Out το 2008
στο ιστορικό Rodeo, σε μια αποκλεισμένη από το χιόνι Αθήνα!!!!?...»Rockin The Blues Events & Κύτταρο πιστοί στην παράδοση που έχουν χτίσει
(οι μυθικές βραδιές για τον Rory.. ..το sold out πανδαιμόνιο των Hats of Το Led Zepellin) 7 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση φέρνουν ξανά τη ..μαγεία στο Κύτταρο.. !!!
Τις επικές ονειρικές ιστορίες και τις μοναδικές κιθαριστικές μελωδίες τα στοιχεία αυτά που επηρέασαν όλο το φάσμα του ροκ (από τους Thin Lizzy έως τους Iron Maiden!!!) και έκαναν το ARGUS ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά rock άλμπουμ όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ο Martin Turner στην καλύτερη του περίοδο τον 21ο αιώνα (όχι τυχαίο το timing της άφιξης του..) με βραβευμένο νέο δίσκο εν έτη 2015!!!!
«Written in the Stars» (What’s On magazine ‘Album of the Year’ 2015) και παγκόσμιες περιοδείες (το υλικό των οποίων γέννησαν και την πρόσφατη κυκλοφορία διπλού CD/DVD The Beauty of Chaos - Live at the Citadel) κάνει στάση στην Αθήνα το τελευταίο Σάββατο του Χειμώνα και μαζί σας, θα ...λιώσει τα χιόνια ξανά !!!! : )
Cause …  «THE KING WILL COME» 24/2 @ KYTTARO
Be There…
Special Guest: Daddy’s Work Blues Band
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου