Ο JOSH HOMME ΤΩΝ QUEENS OF THE STONE AGE ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!

Με αρνητικό τρόπο ήλθαν στην επικαιρότητα οι Queens of the Stone Age, όταν κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος Josh Homme, κλώτσησε στο κεφάλι φωτογράφο. Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος στο Los Angeles το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο video (στο 1.00 λεπτό).
Το όνομα της φωτογράφου είναι Chelsea Lauren, κι ήταν κανονικά διαπιστευμένη κι εργάζονταν για το πρακτορείο Shutterstock. Μετά την κλωτσιά, η Lauren υποστήριξε ότι πέρασε τη νύχτα στα επείγοντα του νοσοκομείου και ότι ακόμη έχει μελανιά στο φρύδι της και νιώθει ναυτία κι εκτίμησε  ότι ο Homme πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. "Βρισκόμουν εκεί που μου επιτρεπόταν, δεν παραβίασα κανονισμούς, απλώς προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου" έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook.,
Την επομένη του γεγονότος, ο Homme με video ζήτησε συγνώμη από την Lauren χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως «ατύχημα». "Ήμουν χαμένος στην ερμηνεία και κλώτσησα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό. "Δεν θα προκαλούσα βλάβη από πρόθεση σε κανέναν εργαζόμενο ή θεατή του σόου μας και ελπίζω η Chelsea να δεχτεί την ειλικρινή μου συγγνώμη", έγραψε ο μουσικός στο Twitter.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου