Ακόμα ένα κλασικό άλμπουμ των Jethro Tull θα επανακυκλοφορήσει σε επετειακή deluxe έκδοση. Πρόκειται για το Heavy Horses του 1978 που θα το ξαναδούμε στα καταστήματα δίσκων στις 9 Φεβρουαρίου. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει 3CD/2DVD και θα έχει ελαφρά διαφορετικό τίτλο, αφού θα λέγεται Heavy Horses New Shoes Edition. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει  το αυθεντικό άλμπουμ με 9 bonus τραγούδια, 7 από τα οποία είναι ακυκλοφόρητα καθώς και μια συναυλία τους στην Βέρνη του Μαϊου του 1978. Τα 2 dvd θα περιέχουν το αυθεντικό άλμπουμ με τα bonus και
live τραγούδια σε μίξη surround sound από τους Steven Wilson και Jakko Jakszyk. Η έκδοση θα συνοδεύεται από 96σέλιδο βιβλίο και πολλά ιστορικά στοιχεία, σπάνιες φωτογραφίες και αποκλειστικές συνεντεύξεις.
Διάβασε εδώ για τις deluxe επετειακές επανεκδόσεις του Too old to Rock’n’Roll και του Stand Up
Heavy Horses New Shoes Edition
Steven Wilson Stereo Remix
1.    …And The Mouse Police Never Sleeps
2.    Acres Wild
3.    No Lullaby
4.    Moths
5.    Journeyman
6.    Rover
7.    One Brown Mouse
8.    Heavy Horses
9.    Weathercock
Associated Recordings
1.    Living In These Hard Times (Version Two)
2.    Everything In Our Lives
3.    Jack A Lynn (early version)
4.    Quatrain (studio version)
5.    Horse-Hoeing Husbandry
6.    Beltane
7.    Botanic Man
8.    Living In These Hard Times (Version One)
9.    SBotanic Man Theme
Live In Concert In Berne, May 1978 part 1 - Jacko Jakszyk stereo remix
1.    Opening Music (Quartet)
2.    Introduction by Claude Nobs
3.    No Lullaby
4.    Sweet Dream
5.    Skating Away On The Thin Ice Of The New Day
6.    Jack In The Green
7.    One Brown Mouse
8.    Heavy Horses
9.    A New Day Yesterday
10.    Flute Solo Improvisation / God Rest Ye Merry Gentlemen / Bouree
11.    Living In The Past / A New Day Yesterday (reprise)
12.    Songs From The Wood
Live In Concert In Berne, May 1978 - part 2
1.    Thick As A Brick
2.    Hunting Girl
3.    Too Old To Rock ‘n’ Roll
4.    Conundrum
5.    Minstrel In The Gallery
6.    Cross Eyed Mary
7.    Quatrain
8.    Aqualung
9.    Locomotive Breath
10.    Dambusters March / Aqualung (reprise)
DVD 1 - Audio/Video
1.    Heavy Horses full album plus the additional:
2.    Living In These Hard Times (versions 1 & 2)
3.    Everything In Our Lives
4.    Jack-A-Lynn
5.    Horse-Hoeing Husbandry
6.    Beltane
7.    Botanic Man & Botanic Man
8.    Quatrain (stereo only)
9.    Mixed 5.1 DTS & DD surround sound and 96/24 LPCM stereo.
DVD 2 - Audio
•    Jethro Tull recorded live σε 24κάναλο στο The Festhalle στη Βέρνη της Ελβετίας  με ήχο  mixed σε 5.1 DTS & DD surround sound και 48/24 LPCM stereo
•    Περιέχεται και Promotional video footage για τα τραγούδια Heavy Horses και Moths καθώς και 2 τηλεοπτικές διαφημίσεις!
Share on Google Plus


Δημοσίευση σχολίου

contact form


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *