O OZZY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Συνέβη κι αυτό. Ο 68χρονος Ozzy Osbourne ανακοίνωσε ότι το 2018 θα ξεκινήσει διετή αποχαιρετιστήρια περιοδεία που θα κορυφωθεί με την εμφάνισή του στο Download Festival. Η μπάντα που θα τον συνοδεύσει αποτελείται από τους Zakk Wylde κιθάρα, Rob "Blasko" Nicholson μπάσο, Tommy Clufetos ντραμς και Adam Wakeman πλήκτρα.
"Ο κόσμος διαρκώς με ρωτάει αν αποσυρθώ. Αυτή θα είναι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δίνω μερικές συναυλίες ποτέ πότε. Δεν θέλω να γίνω 75 ετών και να τραγουδάω το'Crazy Train'. Προτιμώ να αποσυρθώ νωρίτερα»! είπε.
 Η περιοδεία θα περιλαμβάνει εμφανίσεις τον Μάϊο σε Μεξικό, Χιλή, Αργεντινή και Βραζιλία, Ρωσία και σκοπεύει να εμφανιστεί σε όλα τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τυχόν εμφάνιση στη χώρα μας αλλά αν κρίνουμε από τη συναυλιακή κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 3 χρόνια, τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα.
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει την απόσυρσή του. Και το 1992(!!!) είχε μιλήσει για αποχαιρετιστήρια περιοδεία μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του άλμπουμ "No More Tours" αλλά …επανέκαμψε. Βέβαια τώρα οι ηλικίες έχουν αλλάξει και έχουν μεσολαβήσει 25 ολόκληρα χρόνια.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου