ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ WARLORD

Το συγκρότημα των Bill Tsamis, Bill Zonder, του μπασίστα Philip Bynoe και του Νικόλα Λεπτού, οι Warlord, υπέγραψε στη Frontiers Music και θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ του μέσα στο 2018!
"Μετά από χρόνια οι Warlord υπογράφουν σε μια πραγματική εταιρεία δίσκων. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να προωθήσουμε τη μουσική μας σε ακόμα περισσότερο κόσμο» δήλωσε ο ντράμερ Mark Zonder ο οποίος παίζει στο τελευταίο studio άλμπουμ των Graham Bonnett Band! Το καινούργιο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και θα είναι το πρώτο με τραγουδιστή τον κύπριο Νικόλα Λεπτό ο οποίος έχει εμφανιστεί μαζί τους live στη χώρα μας.
"Το νέο άλμπουμ μας δεν αλλάζει ήχο σε σχέση με το παρελθόν, θα είναι 100% old school! Ίσως σε πολλούς να θυμίσουμε τις πρώτες ηχογραφήσεις μας αλλά σε πλήρη ενέργεια και τις μελωδίες του Bill Tsamis».
Πραγματοποιώντας μια μικρή ιστορική αναδρομή, συναντάμε τους Warlord να σχηματίζονται από τους William J. Tsamis καιMark Zonder το 1980 και τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το "Deliver Us". Για να επιτείνουν το μυστήριο γύρω από το όνομά τους, εμφανιζόντουσαν με …ηχηρά ψευδώνυμα, όπως Destroyer (Tsamis),Thunder Chilrd (Zonder),  Damien King (ο τότε τραγουδιστής τους Jack Rucker) και Sentinel (πλήκτρα Diane Kornarens). Το 1984 κυκλοφόρησε το "And The Cannons Of Destruction Have Begun..." όπως και το ομώνυμο Video και το 1986 διαλύθηκαν. Στη χώρα μας είχαν γίνει γνωστοί χάρη στο περιοδικό Metal Ham mer και στο δισέλιδο του Χάρη Πρασούλα, Sun Knight!  Μετά τη διάλυσή τους, ο Zonder έπαιξε με τους Fate Warning για να επιστρέψει στο συγκρότημα. Στο τρίτο άλμπουμ "Rising Out Of The Ashes, (2002) τραγουδιστής είναι ο Joacim Cans (Hammerfall) κι η κυκλοφορία του συνδυάζεται με την πρώτη ευρωπαική εμφάνισή τους στο Wacken Open Air festival.
Το εξώφυλλο του dvd/cd.
Για μια ακόμα φορά το συγκρότημα δεν μπορεί να συνεχίσει και διαλύεται για να επιστρέψει το 2012 με τραγουδιστή τον Rick Anderson ενώ στο μπάσο είναι ο Philip Bynoe (Steve Vai, Ring of Fire). Με σύνθεση, Tsamis, Zonder, Byone κι Anderson ηχογραφούν το τελευταίο studio άλμπουμ τους με τίτλο "The Holy Empire" που αποτελεί την ποιοτικότερη στιγμή τους. Το συγκρότημα είναι πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα και Γερμανία, ελάχιστα γνωστό στην Αμερική. Το 2013 εμφανίζονται στο Keep It True XVI festival κι ακολουθούν οι θρυλικές sold out εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το 2015 κυκλοφορεί το dvd/cd Live in Athens 2013 μια κυκλοφορία που χρειάστηκε 2 χρόνια να δει το φως της δημοσιότητας! Εν τω μεταξύ για μια ακόμα φορά το συγκρότημα αλλάζει τραγουδιστή και τη θέση του Rick Anderson παίρνει ο Giles Lavery (αργότερα tour manager των Grahma Bonnet Band) με τον οποίον και πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αποχωρήσει και να αντικατασταθεί από τον κύπριο Νικόλα Λεπτό (Arrayan Path) και πραγματοποιούν live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μετά τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας αλλά και στην Γερμανία, εκεί που οι δίσκοι τους ήταν υπερσπάνιοι, επανακυκλοφόρησε όλη η δισκογραφία τους σε cd αλλά και βινύλιο (διάβασε εδώ)! Ενδεικτικό του πόσο δημοφιλείς είναι σε Ελλάδα και Γερμανία, αν και έχουν μόνο 4 άλμπουμ η αμερικάνικη εταιρία, Metal Breed, κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το tribute με τίτλο "Sons of a Dream". Τα περισσότερα συγκροτήματα που συμμετέχουν είναι ελληνικά όπως οι Battleroar, Angelo’s Perlepe’s Mystery, 4Bitten, Dragonsclaw, Arryan Path, Innerwish κ.α.

Εν αναμονή λοιπόν της νέας τους δουλειάς.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου