ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ SAXON, WHITESNAKE ΚΙ ΑΛΛA DEMOS ΤΟΥ RONNIE JAMES DIO!!!!

Οι Saxon τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ τους που τιτλοφορείται "Thunderbolt" και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, χωρίς να έχει συγκεκριμενοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το  "Thunderbolt" διαδέχεται το "Battering Ram", (2015) κι όπως λέει ο Biff Byford «μουσικά τα τραγούδια του δεν διαφοροποιούνται σε σχέση με αυτά που έχουμε ακούσει. To άλμπουμ (Thunderbolt=Κεραυνός), αναφέρεται στην ελληνική μυθολογία και τους Θεούς της. Ο κεραυνός ήταν το όπλο του Δία. Διάβασα ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία κι έμαθα πράγματα για τον Όμηρο αλλά περισσότερο βασίστηκα στους στίχους στον Δία, τον Ποσειδώνα και στον Άδη».
Και το καινούργιο άλμπουμ των Whitesnake προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Κι αυτό θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα διαδεχτεί το 'The Purple Album'.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Coverdale για τα καινούργια τραγούδια τους ("The songs are fucking excellent») κι όπως πάντα θα είναι hard balls-to-the-wall, blues, epics και μπαλάντες. Ο Coverdale μίλησε και για ένα DVD που θα κυκλοφορήσει τον Μάιου το 2018 και βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας τους. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος από το έως τώρα αποτέλεσμα του μοντάζ, ενώ υπάρχει πολύ υλικό από την εποχή που ήταν τραγουδιστής των Deep Purple. “Θα δείτε ένα καταπληκτικό video του 'Burn' που θα σας αφήσει άφωνους!».
Τέλος για τα νέα των Whitesnake, το συγκρότημα παρουσίασε ένα καινούργιο video για το κλασικό κομμάτι τους Here I Go Again ΧΩΡΙΣ την Tawny Kitaen. Στη θέση της αλλά και γενικά το video είναι μια συραφή παλαιότερων λήψεων, κυρίως από το 1986-1987 και παρουσιάστηκε τώρα για να προωθήσει το Box set  του "Whitesnake: Super Deluxe Edition"(διάβασε εδώ). 
Σε άλλες εποχές θα ήταν ευλογία. Σήμερα, προηγείται η σκέψη. Αναφερόμαστε στην είδηση που κυκλοφόρησε η Wendy Dio κι αφορά την ύπαρξη(;) τριών, ίσως και πέντε ακόμα τραγουδιών, που δεν έχουν κυκλοφορήσει με τη φωνή του Ronnie James Dio. Τα τραγούδια δεν είναι τελειωμένα αλλά υπάρχει η μελωδία και η φωνή του Dio που τα ερμηνεύει. Πριν ένα μήνα περίπου ο κιθαρίστας Doug Aldrich μέλος των DIO από το 2002 έως και το 2006 αποκάλυψε ότι κι αυτός (!) έχει ένα ακυκλοφόρητο demo με τον Dio από τις ηχογραφήσεις του "Magica II". Παράλληλα η Wendy ετοιμάζει το βιβλίο "Rainbow In The Dark: The Autobiography Of Ronnie James Dio", το οποίο αναφέρεται στον Dio αλλά όπως δήλωσε δεν το έχει τελειώσει ακόμα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου