ROCK INCIDENT 4: METALLICA KAI GUN'N'ROSES ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ


Το σημερινό Rock Incident μας μεταφέρει στο Μόντρεαλ του Καναδάς, όπου πρόσφατα, στις 19 Αυγούστου 2017, οι Guns’n’Roses έπαιξαν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Not in this Lifetime. Τώρα σίγουρα θα σκέφτεστε τι σχέση μπορεί να έχει η ενότητα Rock Incident με μια συναυλία των Gunners που έγινε κι όλα τελείωσαν καλά. Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται την έκταση του είχαν πάρει τα επεισόδια στην τελευταία εμφάνισή του συγκροτήματος στις 8 Αυγούστου 1992, 25 χρόνια πίσω όταν στην πόλη του Καναδά, είχαν παίξει co-headlining με τους Metallica. Δεν έμεινε τίποτε όρθιο στο Ολυμπιακό Στάδιο από το εξαγριωμένο πλήθος των fans (54.666 εισιτήρια) που είχαν κατακλίσει το χώρο. Οι καναδοί που είναι μάλλον συγκρατημένοι και δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είχαν κατακλίσει το Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν αρχικά τους Metallica και μετά τους Guns’n’Roses. Κατά διαβολική σύμπτωση, η εμφάνιση των Metallica συντομεύτηκε γιατί ένα από τα πυροτεχνήματα χτύπησε(!) τον Hetfield με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη σκηνή. Οι fans το κατάλαβαν, το συγχώρησαν. Συμβαίνουν αυτά.
Στις 19 Αυγούστου 2017 οι Guns’n’Roses έπαιξαν στο Montreal του Καναδά σε μια συναυλία με μεγάλη σημασία τόσο για το συγκρότημα όσο και για το κοινό της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Gunners, o Axel ένιωσε να κλείνει ο λαιμός του κι αναγκάστηκε κι αυτός να αποχωρήσει. Το τι έγινε μπορείτε να το δείτε στο video! Οι ταραχές από 2.000 fans επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και τα επεισόδια να λάβουν εκτεταμένη μορφή. Εδώ που τα λέμε 2/2 ακυρώσεις είναι πολλές, ούτε το Στοίχημα δεν θα το προέβλεπε! Οι συνολικές ζημιές που προκάλεσαν ξεπέρασαν το 5000.00$.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το 1991 οι Guns’n’Roses είχαν ακυρώσει εμφάνισή τους στο St.Louis με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κι εκεί ταραχές. Το σχήμα που εμφανιζόντουσαν με τον Axl σαν Guns’n’Roses (με Richard Fortus , Bumblefoot, Frank Ferrer, DJ Ashba) έπαιξε στο πρόσφατο παρελθόν άλλες δύο φορές, το 2010 και 2013 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσατε το Rock Incident 3 με θέμα τον τραυματισμό του Robert Plant στη Ρόδο το 1975.

O Hetfield με το καμένο χέρι του.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου