RAW SILK ΚΑΙ FATES WARNING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Δύο σημαντικές συναυλίες ανακοινώθηκαν για το επόμενοί χρόνο στην Αθήνα. Οι Raw Silk, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους “The Borders of Light”, θα εμφανιστούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Modu Club (Κολωνού 76) στην Αθήνα.Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 16 ευρώ ενώ η προπώληση στα 12 ευρώ. (Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Κώστα Κυριακίδη). Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα θα έλθει με τον καινούργιο τραγουδιστή  Chris Dando αλλά όλοι ελπίζουμε να δούμε και να ακούσουμε τον Γιώργο Φλωράκη που τραγούδαγε στον πρώτο ιστορικό δίσκο του συγκροτήματος. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει η τελευταία live εμφάνιση των Raw Silk είχε γίνει το 2006, δηλαδή πριν 111 χρόνια.

Κι οι Fates Warning έρχονται για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μετά από την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Gagarin στις αρχές Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και στην Αθήνα στο Fuzz Club την επομένη, Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Η τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στη χώρα μας ήταν το Φεβρουαρίου του 2017.
Όλες οι ημερομηνίες της περιοδείας των Fates Warning  θα ηχογραφηθούν για να συμπεριληφθούν στο live άλμπουμ που ετοιμάζουν.  Πληροφορίες για τις τιμές εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το τελευταίο live άλμπουμ των Fates Warning ήταν το “Still Life” (1998).


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου