ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το ταξίδι των Blackmore’sNight και του RitchieBlackmore στη μεσαιωνική μουσική συνεχίζεται με την χριστουγεννιάτικη συλλογή "WinterCarols".  Η συλλογή που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν, θα επανακυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου ψηφιακά και στις 13 Οκτωβρίου σε cd και, σε σχέση με την πρώτη κυκλοφορία, θα περιέχει τρία καινούργια τραγούδια. Πρόκειται για τα "Deck The Halls", "God Rest Ye Merry Gentlemen" και"Oh Christmas Tree".
"Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές κάθε χρονιάς. Οι άνθρωποι περνούν μαζί αυτές τις ημέρες με ειρήνη κι αγάπη. Με τη συλλογή αυτή "πιάνουμε" τη μαγεία αυτών των ημερών και τα συναισθήματα καταγράφονται μέσα σε αυτά τα τραγούδια. Οι στίχοι των τραγουδιών μιλούν για την αγάπη, τη φιλία και την ενότητα των ανθρώπων» λέει η CandiceNight. "H αρχική έννοια της λέξης 'carol' σήμαινε χορός" προσθέτει ο Μαυροφορεμένος. "Μου αρέσουν πολύ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες που μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια, όπου πήγαινα από σπίτι σε σπίτι, τραγουδούσα τα κάλαντα και κέρδιζα κάποια χρήματα. Τώρα σαν μεγάλος παίζω αυτά τα τραγούδια και βγάζω περισσότερα χρήματα»!!!!!!

Μπορεί ο τίτλος να μας φαίνεται αστείος κι υπερβολική η ιδέα να κυκλοφορήσει μια χριστουγεννιάτικη συλλογή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο αλλά εμπορικά είναι σωστό, αφού οι συγκεκριμένοι δίσκοι που είναι καθαρά εποχιακοί έχουν πολύ μικρό χρόνο ζωής κι επικαιρότητας και καλό είναι να βρίσκονται στα καταστήματα 2-3 μήνες πριν.
Track listing:
01. Deck The Halls
02. God Rest Ye Merry Gentlemen
03. Oh Christmas Tree
04. Hark! The Herald Angels Sing/Come All Ye Faithful
05. I Saw Three Ships
06. Winter (Basse Dance)
07. Ding Dong Merrily On High
08. Ma-O-Tzur
09. Good King Wencesla
10. Lord Of The Dance/Simple Gifts
11. We Three Kings
12. Wish You Were Here
13. Emmanuel
14. Christmas Eve
15. We Wish You A Merry Christmas

Διαβάστε εδώ για την κυκλοφορία του βιβλίου για το Monters of Rock
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου