VIDEO STORY: WHITESNAKE - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Ο Δημήτρης Κράλλης εκφωνεί και κάνει την παραγωγή στην ισοτρία των Whitesnake που έγραψε κι επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Το συγκξρατημένο ξεκίνημα τους, η Blues περίοδος, η εκτίναξη του 1987, η Tawny Kittean, όλα σε ένα video story.
26/5/17
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. στο youtube υπαρχουν και καποια ενδιαφεροντα βιντεακια απο την ιστορια τους με βιντεοσκοπημενα αποσπασματα εποχης γυρω στο 90 .
    Ενα πολυ ενδιαφερον βιντεο ηταν ενα live τους στην Ισλανδια αν δεν κανω λαθος ,που το σετ ολο , η τουλαχιστον τα κομματια του αποσπασματος ηταν τραγουδισμενα απο τον πληκτρα τους ( ο οποιος ειχε και πολυ πειστικη φωνη ) .Προφανως καποιο προβλημα ειχε ο Coverdale και την ευθυνη επωμιστηκε ο πληκτρας . Γνωμη μου , περαν του οικονομικου που καταλαβαινω βαραινει , θεωρω οτι καποιοι καλλιτεχνες πρεπει καποια στιγμη να αποσυρονται για να μενει η καλη τους εικονα . Αντε να κανουν καποιες πολυ περιορισμενες εμφανισεις .Αλλιως αρχιζει το πραγμα να γινεται γραφικο ,τουλαχιστον σε αυτους που εχτισαν το ονομα τους σε συγκεκριμενα στοιχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή