TOP OF THE BILL (6/6/17)

• Αυτό είναι το εξώφυλλο του καινούργιου άλμπουμ των Paradise Lost. Τιτλοφορείται "Medusa"και θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου.
• Στις 25 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Eloy με τίτλο The Vision, The Sword And The Pyre.Το άλμπουμ είναι το πρώτο μέρος μιας ιστορίας που χωρίζεται στα δύο (και στα δύο άλμπουμ) κι αφορά τη ζωή της γαλλίδας ηρωίδας Joan Of Arc και τα τραγούδια ερμηνεύει η καναδή τραγουδίστρια Alice Merton.
• Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής ανάλυσης έδειξαν ότι ο Chris Cornell αυτοκτόνησε, παρ’ όλο που βρεθήκαν στο αίμα του 7 διαφορετικά ναρκωτικά(!)  αλλά δεν ήταν σε επίπεδο θανατηφόρο. Οι δικοί του άνθρωποι υποστηρίζουν όπως και κάποιοι γιατροί ότι η ταυτόχρονη χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών μπορεί να αμβλύνει τη κρίση του χρήστη και να του δημιουργήσει σκέψεις φόβου κι θλίψης. Για τον Paul O’Neill (παραγωγός/μουσικός των Savatage,Trans Siberian Orchestra) η τοξικολογική ανάλυσης ανέφερε ότι πέθανε λόγω κακής μίξης συνταγογραφημένων φαρμάκων που του έδωσαν οι γιατροί. Ο μουσικός είχε καταναλώσει μεθαδόνη, κωδεΐνη, διαζεπάμη και αντισταμινικό δοξυλαμίνη, ενώ υπέφερε από μία ήπια καρδιακή νόσο, είχε υπέρταση και μικρή σκλήρυνση των αρτηριών,παρ' όλα αυτά, ο θάνατός του ήταν ατύχημα!
• Για ένα ακόμα παράλληλο σχήμα με τους Journey, φαίνεται ότι οδηγείται ο κιθαρίστας Neil Schon. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ευρέως στα αμερικάνικα μουσικά sites, o Schon, με τη συμβουλή του παραγωγού Kevin Shirley, προσανατολίζεται προς ένα blues  σχήμα με τη συμμετοχή του πρώην τραγουδιστή των Bad English και Babys, John Waite! Ο Shirley του είχε προτείνει συμμετοχή πολλών τραγουδιστών αλλά ο Schon κατέληξε μόνο στον Waite, ενώ για τη θέση του ντράμερ, φαίνεται να προσανατολίζεται προς τον παλιό του φίλο στους Bad English και Journey,  Deen Castronovo.
• Για μια ακόμα φορά η Metal Blade επανακυκλοφορεί σε digipack CD αλλά και βινύλιο αυτή τη φορά, τα άλμπουμ των Riot. Πρόκειται για τα “Inishmore”, “Shine On” και “Sons Of Society” των Riot που θα κυκλοφορήσουν στις 30 Ιουνίου. Το “Inishmore” θα κυκλοφορήσει με 4 bonus tracks, το 'Shine On' θα περιέχει το DVD 'Live At Club Citta (31//1998), που θα περιλαμβάνει ολόκληρη τη συναυλία καθώς και video clips και το 'Sons Of Society' θα περιέχει 5 bonus tracks (όλα instrumental μίξεις κομματιών από το άλμπουμ).
• H No Remorse Records θα επανακυκλοφορήσει 3 άλμπουμ του κιθαρίστα Marty Friedman . Πρόκεται για παλαιότερα συγκροτήματά του, όπως τους Vixen (καμία σχέση με το female arena group της δεκαετίας του ’80), Hawaii και Deuce. Οι τίτλοι τους είναιVixen "Made In Hawaii" EP (1983), Hawaii "Loud, Wild And Heavy" EP (1984) και η συλλογή των Deuce που αργότερα άλλαξαν το ονομά τους σε Tension.Όλες οι επανακυκλοφορίες θα περιέχουν Bonus τραγούδια και θα κυκλοφορήσουν σε cd, ενώ των Vixen θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο και σε box set.
• Οι Santana κι οι Isley Brothers μετά τη συνεργασία τους στο Sanatna IV θα ξανασυνεργαστούν! Τα δύο μεγάλα συγκροτήματα ανακοίνωσαν κοινό δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου με τίτλο Power of Peace και τον Carlos Sanatna συνοδεύει στα ντραμς η γυναίκα του Cindy Blackman.Το  Power of Peace περιλαμβάνει διασκευές κλασικών r&B τραγουδιών, όπως
• “Mercy Mercy Me [The Ecology]” του Marvin Gaye, God Bless the Child” – Billie Holiday, I Just Want to Make Love to You- Muddy Waters και Higher Ground- Stevie Wonder. Θα υπάρχει κι ένα καινούργιο τραγούδι γραμμένο και ερμηνευμένο από την ”). There’s also one new song written and sung by Cindy Blackman Santana.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου