TOP OF THE BILL (3/6/17)

Οι Foo Fighters μετεμφιεσμένοι για τις ανάγκες του νέου video.
• Την πεποίθησή του εξέφρασε ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath, Tony Martin, ότι ο Tony Iommi θέλει να ξαναδουλέψουν μαζί. Ο Martin κι ο Iommi είχαν συναντηθεί στο μνημόσυνο του Cozy Powell κι ανανέωσαν τη φιλιά τους κι έκτοτε έχει αρχίσει μια φιλολογία περί επανασύνδεσης τους.
• Σχεδόν έτοιμο είναι το άλμπουμ του Gregg Allman, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο με τίτλο Southern Blood. Σύμφωνα με τον manager του εκλιπόντος μεγάλο μουσικού, το άλμπουμ είναι “Masterpiece” και περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια αλλά και διασκευές.
• Το απίστευτο νούμερο των 5.930.000 αντίτυπων έχει φθάσει από την ημέρα κυκλοφορίας του το Greatest Hits των Guns’n’Roses (Μάρτιος 2004) φθάνοντας τις 400 εβδομάδες στο Billboard 200 albums chart. Σ’ αυτό συνετέλεσε η "Not In This Lifetime" περιοδεία τους κι έτσι μαζί με τα "The Dark Side Of The Moon" (927) των Pink Floyd, "Greatest Hits" (462) Journey και METALLICA (432) είναι τα μόνα άλμπουμ που έχουν ξεπεράσει τις 400 εβδομάδες στο Billboard chart.
• Δείτε το πολύ καλό καινούργιο video των Τιτανοτεράστιων για το τραγούδι τους Johnny’s Band από το καινούργιο άλμπουμ InFinite.Επίσης το καινούργιο video των Foo Fighters, Run κι ερασιτεχνικό videoαπό την εμφάνιση των Ratt,από το Rocklahoma 2017.
• Την κυκλοφορία του live άλμπουμ που θα περιέχει και σπάνιες ηχογραφήσεις τους με τίτλο "Live At The O2 Arena + Rarities" θα κυκλοφορήσουν στις 8 Σεπτεμβρίου οι Alter Bridge. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε 3CD audio, 4πλό βινύλιο, και CD/DVD Earbook.
• Επανακυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας του to Peter Whitehead , Tonite Let’s All Make Love In London (1967) όπου μεταξύ άλλων ακούγονται τραγούδια των Pink Floyd, Mick Jagger, Andrew Loog Oldham, Small Faces, Chris Farlowe, Julie Christie κ.α. Τα πρώτα 1000 αντίτυπα βινυλίου θα είναι audiophile 180 γραμ και για την ιστορία οι Pink Floyd συμμετέχουν με το Interstellar Overdrive.
• Στις 4 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο πορσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Megadeth, Marty Friedman. Τίτλος του "Wall Of Sound" κι η παραγωγή έγινε από τον ίδιο.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου