TOP OF THE BILL (30/5/17)

• Στην κορυφή του αμερικάνικου chart πήγε το καινούργιο άλμπουμ των Linkin Park, "One More Light" πουλώντας 111,000 αντίτυπα, από τα οποία τα 100,000 είναι σε φυσική μορφή και τα υπόλοιπα 11.000 ψηφιακά.
• Με σαφή νίκη της Tarja Turunen (Nightwish) που συγκέντρωσε 51% έληξε η ψηφοφορία για την καλύτερη symphonic metal τραγουδίστρια. Ακολούθησε η Sharon den Adel (Within Temptation) με 16% και τρίτη η Amy Lee (Evanescence) με 12%. Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία που σχετίζεται με τα μέτρα ασφαλείας στις ελληνικές συναυλίες. 
• Τα 50 χρόνια τους θα γιορτάσουν το Σεπτέμβριο οι Tangerine Dream με την κυκλοφορία του άλμπουμ Quantum Gate. Ο ιδρυτής και ηγέτης του συγκροτήματος Edgar Froese έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2015 κι έκτοτε το συγκρότημα αποτελούν οι Thorsten Quaeschning, Ulrich Schnauss και  Hoshiko Yamane.
• Ακούστε ένα καινούργιο τραγούδι από τους Dream Evil και το επερχόμενο άλμπουμ τους "Six".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, ο Ο Jeff Boydstun πρώην μπασίστας των  Medieval Steel. Ο Ο Boydstun ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1984 ως το 2014.
• Έναντι του ποσού των 430.000$ πουλήθηκε το αεροπλάνο που είχε ο Elvis Presley κι ο πατέρας του Vernon Presley. Είναι ένα  Lockheed Jetstar Jet του 1962 κι τόσα χρόνια βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Roswell ως…έκθεμα!
• Σε συνέντευξή του ο Gene Simmons είπε ότι οι Kiss έχουν μερικά χρόνια μπροστά τους πριν  διαλυθούν. « Όταν θα αποφασίσουμε να σταματήσουμε  θα το κάνουμε με το σωστό τρόπο...με ένα μεγάλο party που θα  ταρακουνήσει τον πλανήτη,  ίσως δωρεάν περιοδεία"!
• Οι Dream Theater έχουν  ξεκινήσει να γράφουν τα πρώτα τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ τους, που θα διαδεχτεί το The Astonishng (2016). O LaBrie είπε ότι η νέα τους δουλειά θα κυκλοφορήσει το 2018.
Εντυπωσιακή δείχνει η συσκευασία της deluxe έκδοσης του cd των Styx "The Mission". Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά δείχενι πολύ...ενδιαφέρουσα.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου