TOP OF THE BILL (2/5/17)

• Με ανάρτησή του στο site των Eloy, ο Frank Bornemann, ζητά συγγνώμη για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του καινούργιου άλμπουμ του συγκροτήματος " The Vision, the Sword and the Pyre”. Η κυκλοφορία του μετατέθηκε από τις 24 Μαρτίου σε άγνωστη ημερομηνία προς τα τέλη της χρονιάς. Πληροφορίες για το άλμπουμ διάβασε εδώ.
• Άλλα 10 ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν στο φετινό HRH Prog VI. Μετά τους Carl Palmer's ELP Legacy, Caravan και Focus, προστέθηκαν οι Magnum,  Mostly Autumn, Threshold, IO Earth, David Cross Band, Godsticks, Multistory, The Far Meadow, Wheel και Sonic Tapestry. Το HRH Prog VI θα γίνει στη Ν. Ουαλία στο Pwllheli, από τις 16 έως και 19 Νοεμβρίου.
• Δείτε το video με την κοινή εμφάνιση των Kreator με τον Papa Emeritus των Ghost. Μαζί παίζουν το τραγούδι Satan Is Real κι η εμφάνιση γίνεται για την γερμανική τηλεόραση. Μαζί τους κι ο Max Gruber των Drangsal!
• Για μια ακόμα φορά ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach, εξέφρασε την απορία γιατί δεν επανασυνδέονται οι Skid Row. Έλα ντε! Από την άλλη πλευρά, οι Guns'n'Rosesέβαλαν στο ταμείο τους 230.000.000$, χρήματα που προήλθαν από το περσινό reunion. Προσέξτε ότι σε αυτά τα 230.000.000$ δεν έχουν υπολογιστεί  οι 7 ασιατικές συναυλίες, ενώ τα έσοδα σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία υπολογίζονται σε 38.000.000$. Είναι να μην απορεί ο Sebastian Bach!
• Οι Metallica βοήθησαν οικονομικά το tribute συγκρότημα Blistered Earth, όταν οι τελευταίοι ανακοίνωσαν μέσω του facebook ότι τους έκλεψαν το φορτηγάκι με όλο τον εξοπλισμό τους. Την επομένη Hetfield και οι υπόλοιποι προσφέρθηκαν να αντικαταστήσουν τον κλεμμένο εξοπλισμό και τους αντικατέστησαν όλα.
• Οι King Crimson ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ένος ΕP με 5 τραγούδια κι ένα εξ’ αυτών θα είναι το Heroes του David Bowie. Το EP θα περιέχει 5 τραγούδια, θα τιτλοφορείται Heroes: Live In Europe 2016 κι ηχογραφήθηκε στο Βερολίνο. Το συγκρότημα σκοπεύει να κυκλοφορήσει κι ένα live άλμπουμ προς τα τέλη της χρονιάς.
    • Λίγες ημέρες μετά το πέρασμά του από τη χώρα μας, ο Graham Bonnet ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ "Feeding The Beast", σε συνεργασία με τον ιταλό κιθαρίστα Dario Mollo. Το νέο project ονομάζεται Ezoo .


•  Δείτε το video των Primal Fear για το τραγούδι τους "Metal Is Forever"από το καινούργιο live άλμπουμ τους"Angels Of Mercy - Live In Germany".
• Καινούργιο lyric video έχει κι ο Jorn για το τραγούδι του "Man Of The '80s" από το καινούργιο άλμπουμ του "Life On Death Road".  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου