ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ EUROPE KAI TOYΣ MOTLEY CRUE.

Δύο μεγάλα συγκροτήματα «βλέπουν»  δυο κλασικά άλμπουμ τους να συμπληρώνουν 30 χρόνια από την αρχική τους ημερομηνία κυκλοφορίας και ετοιμάζουν καινούργιες(!) κυκλοφορίες. Πρόκειται για τους Europe και το θρυλικό "The Final Countdown" που θα επανακυκλοφορήσει live στις 21 Ιουλίου σε διπλό cd και τίτλο "The Final Countdown 30th Anniversary Show - Live At The Roundhouse". To Roundhouse είναι club στο Λονδίνο, όπου το βράδυ της ηχογράφησης οι Europe έπαιξαν ολόκληρο το Final Countdown live κι η εμφάνισή τους, εκτός του ότι ηχογραφήθηκε, βιντεοσκοπήθηκε! Το "The Final Countdown 30th Anniversary Show - Live At The Roundhouse" θα κυκλοφορήσει σε
 DVD/2CD και 24σέλιδο ένθετο, Blu-ray/2CD και 24σέλιδο ένθετο, ψηφιακά και σε box set σε περιορισμένο αριθμό 1.000 αντιτύπων με το Blu-ray/2CD, διπλό βινύλιο, 40σέλιδο ένθετο, πάσο και κασκόλ! Το καινούργιο studio άλμπουμ του συγκροτήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.
Κι οι Motley Crue ετοιμάζουν δυναμική επανακυκλοφορία του ιστορικού breakthrough άλμπουμ τους "Girls, Girls, Girls", που μόνο στην Αμερική πούλησε 4.000.000 αντίτυπα. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 25 Αυγούστου σε έγχρωμο βινύλιο, κασέτα (!) κι έκδοση box set που θα περιέχει το βινύλιο, λιθογραφία, vintage t-shirt, βινύλιο test pressings, drum head,  flexi single των "Wild Side" και "Girls, Girls, Girls" κ.α.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου