ΣΠΑΝΙΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEATLES ΑΠΟ ΤΟ 1965!

Έχουν περάσει 52 χρόνια (1965) από τη χρονιά που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας των Beatles, «Help!» κι ένα άγνωστο μέχρι σήμερα φιλμ με πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων ήρθε στο φως και διατίθεται προς πώληση. Το φίλμ έχει διάρκεια 10´ περίπου και γυρίστηκε από τον Αυστραλό ηθοποιό Leon McKern, ο οποίος παίζει και στην ταινία, υποδυόμενος έναν κακό θρησκευτικό αρχηγό.
Το φιλμ, 8 χιλιοστών, πωλείται από τον Neal Pearson, πωλητή σπάνιων βιβλίων στο Λονδίνο κι υπολογίζεται ότι η τιμή του θα φθάσει τα 45.000$
Οι Beatles εμφανίζονται να κάνουν έλκηθρο στα χιόνια, να αστειεύονται μεταξύ τους και να παίζουν διάφορα μουσικά όργανα. Υπάρχουν και προσωπικές στιγμές με τον Paul McCartney να καπνίζει τσιγάρο αλλά και να φωτογραφίζει.

Περιέχει ακόμη στιγμιότυπα στα οποία ο McKern παίζει με την 10χρονη τότε κόρη του Abigail στο σκηνικό που είχε στηθεί για τα γυρίσματα του Help! ενώ εμφανίζονται και οι τότε σύντροφοι και οι σύζυγοι των Beatles. Να σημειωθεί ότι έως τώρα το φιλμ δεν έχει προβληθεί ολόκληρο παρά μόνο αποσπάσματά του στο BBC.
Ο McKern πέθανε το 2002 κι έγινε γνωστός παίζοντας στις ταινίες «A Man For All Seasons»,  «Ryan's Daughter»  και στην τηλεοπτική σειρά "Rumpole of the Bailey».
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου