OI RAINBOW ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ RONNIE ROMERO!!!

Σε καινούργια συνέντευξη του στο περιοδικό Burrn, o Ritchie Blackmore δήλωσε ούτε πολύ ούτε λίγο ότι ο Ronnie Romero έχει ηχογραφήσει δύο καινούργια τραγούδια για τους Rainbow. Η συνέντευξη καταλαμβάνει 14 σελίδες, συμμετέχει κι η σύζυγος του Candice και  δόθηκε με την ευκαιρία των 20 χρόνων των Blackmore’s Night.
Διαβάστε πιο κάτω τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:
Ritchie: Όταν τον άκουσα για πρώτη φορά κατάλαβα ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ερμηνεύσει τα τραγούδια του Dio. Είναι πολύπλευρος, και τραγουδά σαν τον  Freddie Mercury ή τον Ronnie James Dio ή τον Graham Bonnet. Ο λόγος που δεν επέλεξα τον Joe Lynn Turner είναι επειδή οι ευρωπαίοι fans ήθελαν να ακούσουν τους Rainbow εποχής Dio. Έμεινα έκπληκτός όταν έμαθα ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 15 λεπτά!  Είναι τόσο όμορφο όταν καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει τους  Rainbow». Και συνέχισε: “ Έως χθες ηχογραφούσαμε στο studio που έχουμε σπίτι. Ηχογραφήσαμε 2 τραγούδια για τους Blackmore’s Night και 2 τραγούδια με τον νέο τραγουδιστή των Rainbow, με τον  Ronnie Romero. Ηχογραφήσαμε ένα καινούργιο κι ένα που είχα γράψει παλαιότερα. Ο  Ronnie ζει στην Μαδρίτη του στέλνω τη μουσική και προσθέτει τη φωνή. Αντί να κάνουμε άλμπουμ θα τα κυκλοφορήσουμε σαν singles».
Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη ο Blackmore δηλώνει τη χαρά του για την απονομή του βραβείου Nobel στον Bob Dylan λέγοντας ότι στην Αμερική δύο ιδιοφυείς άνθρωποι; o Bob Dylan κι ο Billy Joel”.
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου