ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ICED EARTH

Στις 16 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Iced Earth με τίτλο "Incorruptible" και  ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το lyric video για το τραγούδι "Raven Wing".
Το "Incorruptible" θα κυκλοφορήσει σε Deluxe CD digipak με πλούσιο ένθετο, αφίσα και slipcase, σε περιορισμένο artbook 36 σελίδων που θα περιέχει σχόλια από τον Jon Schaffer για κάθε τραγούδι, CD και διπλό 10" βινύλιο, σε περιορισμένη έκδοση 3000 αντιτύπων. Ακόμα θα κυκλοφορήσει και σε deluxe 2LP σε διάφορα χρώματα, με 4σέλιδο ένθετο, 180 γραμ. μαύρο αντιστατικό, σε Standard CD jewel box και φυσικά ψηφιακά.  Για όσους αγοράσουν το διπλό βινύλιο θα κυκλοφορήσει σε μαύρο , σκούρο πράσινο, κίτρινο διαφανές, χρυσό, ασημένιο και λευκό βινύλιο!
Μιλώντας για το "Incorruptible" ο Jon Schaffer είπε: "Όλα τα άλμπουμ μας για εμένα είναι σημαντικά, αλλά γι αυτό έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Αισθάνομαι το ίδιο που αισθανόμουνα για τα  'The Dark Saga' [1996], 'Something Wicked This Way Comes' [1998] και 'Dystopia' [2011], που ήταν πολύ σημαντικά άλμπουμ για το συγκρότημα. Δεν υπάρχει κεντρικό θέμα στίχων στο "Incorruptible". Τα δέκα τραγούδια δεν συνδέονται μεταξύ τους κι οι στίχοι τους είναι αυτόνομοι. Υπάρχει το 'Black Flag' που είναι πειρατικό τραγούδι και νομίζω θα γίνει highlight του δίσκου, το 'Great Heathen Army' μιλάει για τους Viking, το 'Seven Headed Whore' είναι brutal, κάθε τραγούδι είναι διαφορετικό»!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου