ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΩΝ SLAUGHTER


Οι αμερικάνοι Slaughter ανήκουν στα συγκροτήματα που ξεπετάχτηκαν τη χρυσή εποχή του hairy metal μελωδικού rock και κατάφεραν με την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους, Stick It to Ya (1990) να πουλήσουν μόνο στην Αμερική περισσότερα από 2.000.000 αντίτυπα. Το συγκρότημα, αν και εμφανίστηκε την εποχή που έσβηνε το μουσικό κίνημα που υπηρέτησε (διάβασε εδώ), κατάφερε να αφήσει πίσω του δύο καλά άλμπουμ από τα 5 που έχει κυκλοφορήσει συνολικά. Και σίγουρα το πρώτο, Stick It to Ya (1990), το δεύτερο The Wild Life (1992) αλλά και το mini cd, Stick it Live (1990) είναι οι καλύτερες στιγμές τους.
Με τον Robbin Crosby



Στην ανάρτηση που ήδη διαβάζετε, θα ασχοληθούμε με το τριφασικό κορίτσι που κοσμεί (κυριολεκτικά) το εξώφυλλο του πρώτου και πολύ καλού άλμπουμ τους Stick It to Ya. Η δεσποινίς (τότε), Laurie Ann Carr (γεννημένη το 1965) ήταν playmate στο περιοδικό Playboy τον Δεκέμβριο του 1986 αλλά και σε άλλα αντίστοιχα περιοδικά, αλλά και σε video του Playboy! Στην προσπάθειά της να δοκιμάσει την τύχη της και σε κάτι διαφορετικό από αισθησιακές φωτογραφίσεις, το πρακτορείο της την πρότεινε για τη φωτογράφιση του εξώφυλλου των Slaughter.Μάλιστα ήταν και στο εξώφυλλο του Stick it Live, με φωτογραφία από το ίδιο session από αυτό που χρησιμοποιήθηκε και για το Stick It to Ya.
Η Carr προσπάθησε να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο παίζοντας σε τριτοκλασάτες ταινίες τύπου Mortuary Academy (1988), αλλά και στο σήριαλ Full’s House, με μηδενικά αποτελέσματα. Αλλά από κορμί….Θεά!
H Laurie Ann Carr παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Ratt, Robin Crosby και χώρισε το 1991.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου