SL THEORY: LIVE ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ GK ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Progressively Dark……..Indeed
Μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη με ρίσκο, αλλά πάνω από όλα αγάπη για τη μουσική, ταξίδεψε τα 400 περίπου άτομα που βρέθηκαν στο μουσικό χώρο του Passport.
Γύρω στις 9:45 και για 2 ώρες το πολυμελές heavy prog σχήμα, με την συνοδεία  της Κλασικής Ορχήστρας Εγχόρδων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Αντωνόπουλου πέτυχε ακριβώς το συναίσθημα της Hard & Heavy Progressive μουσικής συχνότητας. Η παρουσία της Ορχήστρας Εγχόρδων διήρκησε μέχρι το τέλος  του πρώτου μέρους της συναυλίας. Στη συνέχεια το δεύτερο μέρος ολοκληρώθηκε με το ίδιο το συγκρότημα του Σωτήρη Λαγωνίακ και την χορωδία που τους συνόδευε στο background εξ αρχής.
Ο ήχος σε συνδυασμό με τα σκηνικά και τον φωτισμό, ο οποίος ήταν σχεδιασμένος ειδικά για κάθε κομμάτι, έκλεισε τον κύκλο όπως θα έπρεπε. Η συγκεκριμένη μουσική σύμπραξη ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε. Ευτυχώς!!. Γιατί το αποτέλεσμα ήταν τόσο άρτιο μουσικά, που αξίζει να ακουστεί εκτός Ελληνικών συνόρων. Γύρω στα 20 άτομα επί σκηνής και σίγουρα άλλα τόσα κάτω από αυτή (τεχνικοί - ηχολήπτες) κατάφεραν να μας δώσουν μια πολύ όμορφη μουσική ανάμνηση.
Τέλος. σε όσους από εσάς ακούγεται τόσο ιδανικό, αρκεί να περιμένουν μερικούς μήνες μέχρι την Live κυκλοφορία για να πειστούν.
ΚΕΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ GK
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου