ROTTING CHRIST, PIRAEUS ACADEMY ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Μέτα την ανακοίνωση οτι η συναυλία των Rotting Christ (του Σάββατο) έγινε sold out, κάτι απολύτως αναμενόμενο, και την σχετική απογοήτευση ακολούθησε η χαρά του ακούσματος της έξτρα μέρας (Κυριακή) με όπλο στην φαρέτρα των Rotting Christ και δόλωμα για το κοινό ότι θα έπαιζαν όλο το θρυλικό “Thy mighty Contract” εκτός από ένα best of ακολούθησε και η προσθήκη των Aherusia και Hail Spirit Noir όποτε δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να είμαι εκεί.
Στο ξεκίνημα της βραδιάς, στην σκηνή πρώτοι οι Aherusia ενώ τους ήξερα σαν εξαμελές συγκρότημα, στην σκηνή ανέβηκαν μόνο τρεις τονίζοντας έτσι την αλλαγή στον ήχο τους άλλα θα έλεγα με μια σχετικά πρόχειρη εμφάνιση, ελπίζω στο δικό τους event στις 02/04 στο second skin να είναι όπως τους αρμόζει πολύ καλύτεροι!!
Rotting Christ
Σειρά έχουν τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη, οι Hail Spirit Noir παίζοντας ένα δύσκολο είδος psychedelic/progressive/black metal στο live ήταν εξαιρετικοί και με έναν εξαιρετικό τραγουδιστή ο όποιος ήταν και session. Απλά συγχαρητήρια!!
Το κάτω μέρος του μαγαζιού γεμάτο (ο εξώστης ήταν κλειστός) όταν ανεβαίνουν στην σκηνή οι Rotting Christ και ακούγονται οι πρώτες νότες  “The Sign Of Evil Existence” από το “Thy mighty Contract” και η κραυγή του Σάκη «π@τ@ν@ όλα» δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο, τα mosh pits έδιναν και έπαιρναν εν μέσω ενός ασταμάτητου headbangig με την μπάντα στην σκηνή να σαρώνει να παίζουν για περίπου 40 λεπτά το θρυλικό αυτό άλμπουμ.
Συνέχισαν με τραγούδια από όλα τα άλμπουμ τους με το κοινό ακόμη πιο ενεργό και την πάντα στην σκηνή να προκαλεί ένα μικρό χαμό. Έκλεισαν με το τραγούδι σήμα κατατεθέν τους “Non Serviam” μετά από
100 περίπου λεπτά συνεχούς σφυροκοπήματος.
play list:The Sign Of Evil Existence, Transform All Suffering Into Plagues, Fgmenth Thy Gift, His Sleeping Majesty, Exiled Archangels, Dive The Deepest Abyss, The Coronation Of The Serpent, The Fourth Knight Of Revelation, Societas Satanas, Ze Nigmar, Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού, Athanati Este, Nemecic, Έλθε Κύριε, Άπαγε Σατανά, King Of A Stellar War, In Yumen-Xibalba, Grandis Spiritus Diavolos, 666, Non Serviam
ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ: ΜΑΝΩΛΉΣ ΣΜΠΩΚΟΣ

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου