10th VINYL IS BACK. Η ΕΥΑ ΖΕΥΓΟΥΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Και ήρθε η μέρα που το 10ο Vinyl is back άνοιξε τις πύλες του για να μας υποδεχτεί...
Παρασκευή 17 του Μάρτη ήμασταν εκεί, στο ραντεβού μας με το μαύρο υλικό των ονείρων. Ο καταπληκτικός χώρος του Μουσείου Αυτοκινήτων που πλέον είναι γνώριμος και οικείος μ αυτή τη ζεστασιά που είχαν τα στέκια των νεανικών μας χρόνων.
Τα μέρη που πηγαίναμε γιατί τα νιώθαμε σαν αγκαλιά που μας χωρούσε όλους. Ειδικα φέτος που ήμασταν πολλοί, πάρα πολλοί!!!
Το Vinyl is back όπως πολύ σωστά είπε ένας καινούργιος για μένα φίλος, πρέπει ν αλλάξει όνομα. Θα πρέπει να μετονομαστεί σε Vinyl is here for good κι όλοι όσοι βρεθήκαμε στον 4ο όροφο του Μουσείου Αυτοκινήτου το νιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, από την πρώτη μέρα κιόλας. Η ψυχολογία πολύ καλύτερη από το προηγούμενο, πράγμα που δεν μπορώ ειλικρινά να εξηγήσω αφού τα ζόρια μεγαλώνουν καθημερινά.Φαίνεται ότι αυτή τη φορά είχαμε αποφασίσει να τα βάλουμε όλα στην άκρη και να τιμήσουμε τη μεγάλη μας αγάπη με την καλύτερη διάθεση και τα πλατύτερα χαμόγελα.
Τα αγαπημένα μας βινύλια βρίσκονταν παντού σε τιμές που σ έκαναν να σκέφτεσαι ότι τ αφεντικό τρελάθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να έλθει στα σύγκαλά του ποτέ. Κλασσικα, βουτιές στις κούτες, ψάξιμο, κουβεντούλα με τους πωλητές που πάντα έχουν να σου πουν μια juicy ιστορία για το δίσκο αλλά και για την κόπια που αγοράζεις. Σακούλες γεμάτες, ασφυκτικά γεμάτες σε μερικές περιπτώσεις και φάτσες γελαστές παντού. Χαμογελα ικανοποίησης για το βινύλιο που επιτέλους βρέθηκε και χαμόγελα λαμπερά έως και τρισδιάστατα για φίλους που είχαμε χρόνια να δούμε και τους πετύχαμε εκεί.
'Όλοι ήταν εκεί!!! Μουσικοί,djs,ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ΜΜΕ και όπως σας είπα, φίλοι...παλιοί και καινούργιοι αφού με αφορμή το βινύλιο έγιναν όμορφες γνωριμίες. Η μουσική φυσικά ήταν πανταχού παρούσα. Τα dj sets έντυναν με μουσικάρες το χώρο και έκαναν τον κόσμο να λικνίζεται ρυθμικά την ώρα που σκάλιζε τις κούτες.
Οι ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών για άλλη μια φορά ήταν μοναδικές και σου έδιναν ένα κίνητρο για να βρεθείς στο Μουσείο Αυτοκινήτου ακόμα κι αν δεν ήθελες να αγοράσεις κάτι. Εδώ άλλωστε είναι και η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Το 10ο Vinyl is Back σε τραβούσε, σε ξεσήκωνε, σε έκανε να θέλεις να βρίσκεσαι εκεί!!!
Άψογη η διοργάνωση για άλλη μια φορά, τα παιδιά έχουν πάρει το κολα'ι΄ και είναι σε όλα εκπληκτικοί. Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά η Μελού (σκυλάκι πεκινουά), με νέο λουκ αυτή τη φορά και υπέροχα ροζ φιογκάκια στα πανέμορφα καλοχτενισμένα αυτάκια της.
Να μην παραλείψω επίσης να συγχαρώ τον κύριο Μιχάλη Λημνιό ο οποίος δε συμμετείχε αυτή τη φορά μιας κι έγινε πατέρας δυο κοριτσιών.
Κι όπως είπαμε παιδιά....Vinyl is here for good...κι ήδη περιμένουμε το επόμενο.
Εύα Ζευγουλά
Η Εύα έπαιξε το set της την Παρασκευή  17-19.00


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου