ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ PUMPKINS UNITED

Η επανασύνδεση των Michael Kiske  και Kai Hansen με τους Helloween (διάβασε εδώ), φυσικό είναι να μην περιορίζεται σε μια παγκόσμια περιοδεία αλλά να συνοδεύεται κι από μια δισκογραφική επανασύνδεση. Σε συνέντευξή του στο Metal Jopural, o Michael Weikath, είπε: "Υπάρχει μια ιδέα να κάνουμε το λιγότερο ένα νέο κομμάτι, το λιγότερο! Εκτιμώ ότι θα κάνουμε κάποιο E!. Αλλά πρώτα από όλα, έχουμε πολλά πράγματα να οργανώσουμε και να βγούμε πολύ καλοί στο πρώτο μας Live στο Μεξικό. Επειδή πρέπει να συνθέσουμε υλικό ως 'Pumpkins Unite θέλει αρκετή δουλειά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στα άμεσα σχέδια μας είναι ένα νέο κομμάτι".
Δεν υπάρχει ακόμα ο σχεδιασμός για το ποια μορφή θα κυκλοφορήσει (single/Earbook, cd, βινύλιο ή σε άλλη μορφή). Το κομμάτι δεν έχει γραφτεί ακόμα και καλά καλά δεν ξέρουν ποιος θα το γράψει! Σίγουρα θα κυκλοφορήσει πριν την έναρξη της περιοδείας για αν τύχει και εμπορικής ανταπόκρισης. Ο Weikath πιστεύει ότι η ηχογράφηση ενός άλμπουμ σαν "Pumpkins United" θα ήταν αρκετά παράτολμο, αν και δεν το απορρίπτει. Πάντως η ιδέα της επανασύνδεσης ανήκει στον
Kai Hansen που μίλησε με τους Weikath  και Markus Großkopf, αλλά το όλο εγχείρημα ήθελε εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο μερών. Πριν λίγα χρόνια οι Helloween και οι Gamma Ray πραγματοποίησαν μαζί την 'Hellish Rock' tour    κι οι σχέσεις με τον Hansen είχαν ομαλοποιηθεί. Απέμενε η αποκατάσταση των σχέσεων με τον Michael Kiske που ήταν και το πιο δύσκολο μέρος, λόγω των κακών σχέσεων μεταξύ Kiske και Weikath.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου