ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝOISE RECORDS

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις Deliberation Press/Iron Pages Books στις 24 Μαρτίου. Τίτλος του "Damn The Machine - The Story Of Noise Records" (γερμανικός τίτλος: "Systemstörung: Die Geschichte Von Noise Records") κι αναφέρεται στη μεγάλη ιστορία της Noise Records. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο αμερικάνος David E. Gehlke και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Michel "Away" Langevin των Voivod και τον πρόλογο ο Hansi  Kursch  των Blind Guardian. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα γερμανικά και στα αγγλικά και στις 500 σελίδες του παρουσιάζεται ολόκληρη η ιστορία της γερμανικής δισκογραφικής εταιρείας, που οι καλλιτέχνες της κυριάρχησαν τις δεκαετίες του 80 και 90 κυρίως στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο . Κι αν δεν θυμάστε ποιά συγκροτήματα ηχογράφησαν για τη Noise, σάς θυμίζουμε τους Grave Digger, Gamma Ray, Tankard, Kreator, Rage, Skyclad, Running Wild, Coroner, Helloween, Celtic Frost κ.α.που επηρέασαν όχι μόνο την εξέλιξη του metal στην Ευρώπη αλλά και τις ζωές μας, αφού ο ήχος τους ήταν ό,τι πιο δυνατό κι επίκαιρο είχαμε ακούσει τότε.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι η Noise δημιουργήθηκε το 1981 από τον Karl-Ulrich Walterbach, που πίστεψε στους άγνωστους τότε Hellhammer, Coroner, Kreator, Skyclad, Helloween και τους υπέγραψε, όταν οι άλλες εταιρείες τους απέρριπταν.
Στο "Damn The Machine" δίνεται μεγάλη βαρύτητα στις πρώτες ημέρες του Walterbach, όταν άκουγε κασέτες από άγνωστα συγκροτήματα και τους έκλεινε studio, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 75 συνεντεύξεις ανθρώπων που δούλεψαν στην εταιρεία, μουσικών αλλά κι ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας. 
Το "Damn The Machine - The Story Of Noise Records"μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου