ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ JUDAS PRIEST, QUIET RIOT ΚΑΙ LIZZY BORDEN

Μιλώντας στην εκπομπή  "Trunk Nation"του Eddie Trunk, ο Rob Halford είπε ότι μπορεί να έχουν προχωρήσει να γράφουν τραγούδια για το καινούργιο άλμπουμ, αλλά δεν βιάζονται. "Δεν υπάρχει βιασύνη, αισθανόμαστε υπέροχα. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία μας και τους στενούς συνεργάτες μας για το διάδοχο του "Redeemer Of Souls" που θα έλθει όταν είναι έτοιμο».  Διαβάστε εδώ για την επανακυκλοφορία του Turbo.
Κι οι Lizzy Borden φαίνεται να σκέφτονται να κυκλοφορήσουν καινούργιο άλμπουμ, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Appointment With Death" (2007). "Σκεπτόμαστε να κάνουμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και θα παίξουμε και στη Ρωσία. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την εταιρεία μας την Metal Blade κι ίσως κυκλοφορήσουμε ένα single τον Μαίο και άλμπουμ τον Αύγουστο»  δήλωσε ο Lizzy.
Lizzy Borden
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ντράμερ Frankie Banali, το νέο άλμπουμ των Quiet Riot ίσως και να είναι έτοιμο. Το συγκρότημα έχει να κυκλοφορήσει καινούργιο υλικό από το 2006 κι ήδη έχει ξεκινήσει εμφανίσεις με τον καινούργιο τραγουδιστή τους, τον Sean Nicols (πρώην Adler’s Apetite). Να θυμίσουμε ότι τον ιστορικό τραγουδιστή του συγκροτήματος, Kevin Du Brow έχουν διαδεχτεί ανεπιτυχώς οι Paul Shortino, Mark Huff, Scott Vokoun και Jizzy Pearl.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου