DELAIN/SIRENIA/SEDE VACANTE. ΚΥΤΤΑΡΟ 27 ΙΑΝΟΑΡΙΟΥ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Delain
Παρασκευή απόγευμα κατά τις 19:50, μπαίνω στο Κύτταρο στη σκηνή βρίσκονται οι Sede Vacante,δυστυχώς τα παιδιά τα πρόλαβα στα τελευταία τους τραγούδια και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη το μονό που μπορώ να πω είναι ότι είχαν καλή σκηνική παρουσία με μια καλή τραγουδίστρια,με μουσική κοντά στο ύφος των Him,άλλα δυστυχώς τους αδίκησε ο ήχος.
 Στην συνέχεια στην σκηνή οι Sirenia του Morten Veland. Καταλαβαίνω ότι στα studio άλμπουμ παίζει όλα τα όργανα ο ίδιος άλλα τα live είναι διαφορετική περίπτωση, δεν μπορεί μια μπάντα στη σκηνή να μην έχει μπασιστα και πλήκτρα ειδικά όταν οι συνθέσεις της βασίζονται πάνω στα πλήκτρα και είναι άδικο για το κοινό να ακούει προηχογραφημενα μέρη από τα πλήκτρα σε live, στο τέλος αδικείται η ίδια η μπάντα διότι θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα.
Sirenia
Η καινούρια τραγουδίστρια, Emmanuelle Zoldan ήταν καλή στα τραγούδια του νέου δίσκου “Dim Days of Dolor” αλλά  κάτι έλειπε στα παλιότερα άλλα αυτό ίσως διορθωθεί στην συνέχεια.
 Σε γενικές γραμμές πάντως μας άφησαν ευχαριστημένους και μας ζέσταναν για τους Delain.
 playlist:Serpent, Lost in Life, Dim Days of Dolor, My Destiny Coming to Pass, Cold Caress, Goddess of the Sea, Treasure n’ Treason, Meridian, Ashes to Ashes, My Mind's Eye, The Other Side, The Path to Decay.
  Τελευταίοι στην σκηνή οι Delain, που με το που πάτησαν το πόδι τους στη σκηνή έγινε ένας μικρός πανικός, με την μπάντα όλο ενέργεια την όποια μετέδωσε και στο κοινό, με την Charlotte Wessels να είναι μια εντυπωσιακή παρουσία και σχεδόν αλάνθαστη να παίζει με το κοινό το όποιο τραγουδούσε  και χόρευε από την αρχή μέχρι το τέλος.
 Σε γενικές γραμμές οι Delain ήταν πολύ καλοί και μας χάρισαν μια ωραία βράδια.
playlist:Hands of Gold, Suckerpunch, The Glory and the Scum, Get the Devil Out of Me, Army of Dolls, The Hurricane, April Rain, Here Come the Vultures, Fire with Fire, Danse Macabre, Sleepwalkers Dream, Stay Forever, The Gathering, Pristine, Mother Machine, Don't Let Go, We Are the Others Υ.Γ. Το μονό άσχημο είναι ότι ήταν σχετικά λίγος ο κόσμος!
ΚΕΙΜΕΝ/ΦΩΤΟ: ΜΑΝΩΛΗ ΣΜΠΩΚΟΣ
Sirenia

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου