ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DARE ΣΤΟ CROW CLUB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Dare, ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του μελωδικού αλλά και κέλτικου ήχου, θα βρεθoύν για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο ανανεωμένο stage του The Crow Club.
Οι Vinnie Burns (Ten), Darren Wharton (Thin Lizzy) και οι Nigel Clutterbuck, Marc Roberts και Kevin Whitehead, φέρνουν μαζί τους τα οκτώ κλασσικά album τους καθώς και το ολοκαίνουριο Sacred Ground που πρόσφατα κυκλοφόρησε, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές!Μια που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των διαθέσιμων εισιτηρίων στην τιμή των 20 Ευρώ συνεχίζεται μέχρι και την Tετάρτη 08 Φεβρουαρίου,
στα Reload (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα, 2103801464) και No Remorse (Γαμβέτα 4, Αθήνα, 2103830981). Η ηλεκτρονική προπώληση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
και paypal, συνεχίζεται στο www.123tickets.gr μέχρι τις 3μμ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά για παραλαβή από το ταμείο του The Crow Club.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται (στην τιμή των 20 Ευρώ) από το ταμείο του The Crow Club την ημέρα της συναυλίας, από τις 6.30μμ.
Τα πρώτα 5 εισιτήρια που θα διατεθούν απο το ταμείο του χώρου την ημέρα της συναυλίας, κερδίζουν αυτόματα ένα Pre-Show Meet & Greet με τους Dare, αφίσα της συναυλίας και ειδικό πάσο, όλα προσφορά του Rockstar Energy Drink!
Οι επόμενοι 20 φίλοι που θα αγοράσουν εισιτήριο απο το ταμείο
του The Crow Club, θα πάρουν δώρο μία αφίσα.
DOORS & STAGE TIMES
Οι πόρτες του The Crow Club θα ανοίξουν στις 7μμ
Νoely Rain on stage: 9μμ
Dare on stage: 10μμ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου