TOP OF THE BILL (26/1/17)

• Ύστερα από 40 χρόνια καριέρας οι Καναδοί prog rockers Saga αποφάσισαν να διαλυθούν. Το νέο έγινε γνωστό από τον τραγουδιστή Michael Sadler μέσω Twitter.Το συγκρότημα θα κάνει μια περιοδεία για το 2017 και θα διαλυθεί μετά από 21 studio άλμπουμ.
• Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ντράμερ κι ιδρυτικό μέλος των Can, Jaki Liebezeit. Αιτία θανάτου, πνευμονία! Ο Liebezeit εκτός από τους Can είχε παίξει με τον Brian Eno, σε δίσκους του Michael Rother των Neu αλλά και σε άλμπουμ των Depeche Mode ("Ultra") και Eurythmics ("In the Garden"). Ήταν ενεργός μέχρι το τέλος της ζωής του και τον Απρίλιο θα εμφανιζόταν με τους Irmin Schmidt και Malcolm Mooney των Can αλλά με το όνομα The Can Project.
• Μετά την κυκλοφορία των 2 EPs, οι Stone Sour "Meanwhile In Burbank…" και "Straight Out Of Burbank"το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο "Hydrograd".
• Οι Rhapsody of Fire επαναηχογράφησαν 14 παλαιότερα τραγούδια τους από την περίοδο 1997-2002 σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη.
• Δείτε το video από τα γυρίσματα του "Ode To Leonidas" των Firewind από το καινούργιο άλμπουμ τους "Immortals".
• "Louder, Harder, Faster" σε παραγωγή του Jeff Pilson, είναι ο διάδοχος του 'Rockaholic' των Warrant. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία του. Να σημειώσουμε ότι τραγουδιστής στους Warrant είναι ο Robert Mason.
• Πέθανε σε ηλικία 69 ετών, ο μπασίστας των Mott the Hoople, Peter Overend Watts μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο λάρυγγα. Είχε κάνει το ξεκίνημά του από τους Buddies που μετεξελίχθηκαν σε Mott the Hoople το 1969. Το αγγλικό συγκρότημα, πένθησε ακόμα ένα μέλος του τον Ιανουάριο του 2016, όταν είχε πεθάνει ο ντράμερ Dale “Buffin” Griffin εξ’ αιτία του Alzheimer.
• Δείτε το καινούργιο video των Diviner με τίτλο "Riders From The East".




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου