ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΤΟΥ PLAYBOY ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΩΝ BRITNY FOX

Το 1991 οι Britny Fox κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο Bite Down Hard με τους Zakk Wylde και Rikki Rockett να συμμετέχουν στην κιθάρα και στα ντραμς αντίστοιχα. Το άλμπουμ απέτυχε εμπορικά αλλά είχε ένα ενδιαφέρον ...στο εξώφυλλο με ένα κουνελάκι του Playboy να φωτογραφίζεται γι αυτό, έστω κι αν η όλη φωτογράφιση δεν είναι καθόλου πονηρή.
Ο manager του συγκροτήματος δέχτηκε ένα τηλέφωνο από το περιοδικό Playboy που κινηματογραφούσαν ένα video και ήθελαν να συμπεριλάβουν το τραγούδι των  Britney Fox, 'Fun in Texas" και ζήτησαν να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα. Η Sony αρνήθηκε με αποτέλεσμα το συγκρότημα για να μη χάσει την ευκαιρία της προβολής, ετοίμασε μια  διασκευή στο δικό του τραγούδι! Το κορίτσι που εμφανίστηκε να χορεύει στο video ήταν η Britney Powell που μόλις την είδαν, τους πετάχτηκαν τα μάτια! Το Playboy δεν τους προσέφερε χρήματα για τα δικαιώματα του τραγουδιού, αλλά έστειλε στα μέλη από ένα τεράστιο πακέτο με περιοδικά. Λίγο αργότερα, σε μια συναυλία τους στη Λουιζιάνα, η Powell πήγε και στους γνώρισε με αποτέλεσμα να της προτείνουν να παρουσιαστεί στο εξώφυλλο του δίσκου που βλέπετε.
Η Brittney Fox εμφανίστηκε στο εξώφυλλοτου περιοδικού Playboy (Απρίλιος 1991/Ιούνιος 1993) με το όνομα Brittney Rachel ενώ έπαιξε και σε δύο ταινίες, την 
Dragonworld (1994) και The Unborn II (1994).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
6/1/17/
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου