ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ DAVID BOWIE

Το εξώφυλλο του EP, "No Plan".
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του David Bowie με μιαε κινηματογραφική βραδιά αφιερωμένη στο ντοκιμαντέρ του Ντ. Α. Πενεμπέικερ «Ziggy Stardust and the Spiders From Mars». Η ταινία/ντοκιμαντέρ θα προβληθεί  σε κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Γαλλία και παρουσιάζει  την ιστορική συναυλία του στις 3 Ιουλίου του 1973 στο Λονδίνο.  Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη συναυλία του Bowie και του συγκροτήματος που τον συνόδευε, τους «The Spiders From Mars» στο Hammersmith Odeon, όπου ανακοίνωσε αιφνιδίως σοκάροντας τους θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι «είναι το τελευταίο σόου που κάνουμε».

Δεν ήταν μία αναγγελία αποχώρησης από τη μουσική, αλλά μία διακήρυξη αποχαιρετισμού από την περσόνα του «Ziggy Stardust» και το τέλος ενός εξαιρετικά ισχυρού κεφαλαίου στην ιστορία του ίδιου του Bowie. Ελπίζουμε σε μια στιγμή να τη δούμε κι εδώ.
Δισκογραφικά, τα τρία τελευταία τραγούδι που ηχογράφησε θα τα δούμε να κυκλοφορούν στο EP με τίτλο No Plan. Και τα τρία είναι ακυκλοφόρητα και προέρχονται από τα sessions των ηχογραφήσεων του Lazarus. Οι τίτλοι τους είναι “No Plan,” “Killing a Little Time” και “When I Met You” ενώ θα περιέχεται και το γνωστό “Lazarus”.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου