1000mods/NAXATRAS. PIRAEUS 117 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Επιτέλους, έφτασε η ώρα για την πρώτη ενδιαφέρον συναυλία τουλάχιστον για μένα για το 2017, με ένα από τα πιο δημοφιλή εγχώρια συγκροτήματα, τους 1000MODS με όπλο στην φαρέτρα τους το εκπληκτικό "Repeated Exposure To..."  και έχοντας παρέα τους  Θεσσαλονικιούς psychedelic rockers Naxatras.
Ξεκινώντας με τους Naxatras θέλω να πω ότι τα 45' που παίξανε ήταν άψογοι πάνω στη σκηνή και δικαίως κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού, δυστυχώς εγώ μονό 2 τραγούδια θυμάμαι το Sun Is Burning και το I Am The Beyonder!
 Το ρολόι δείχνει 21:40 με ένα Piraeus 117 Academy ασφυκτικά γεμάτο και με κόσμο απ' έξω να παρακαλεί για ένα εισιτήριο ακούγονται οι πρώτες νότες του "Claws' και τους 1000MODS να εμφανίζονται πίσω από μια κουρτίνα. Η κουρτίνα πέφτει και το πάρτι ξεκινά με πάρα πολύ καλό φωτισμό, επαγγελματικό θα έλεγα, με πάρα πολύ καλό ήχο και άψογη απόδοση παίζοντας τραγούδια όχι μονό από το"Repeated Exposure To..."άλλα από όλη την δισκογραφία τους. Με τον κόσμο να συμμετέχει στο πάρτι και ιδίως στο "Vidage" να γίνεται πραγματικά χαμός.
 Όταν το συγκρότημα άφησε την σκηνή μετά από 2 ώρες σφυροκοπήματος, ο κόσμος ήταν εξαντλημένος αλλά γεμάτος ικανοποίηση που συμμετείχε σε αυτό το πάρτι!!!
Σαν επίλογο θέλω να πω ότι ένιωσα μεγάλη ευχαρίστηση που είδα εκεί πoλλούς εκπροσώπους της ελληνικής metal και rock σκηνής.
ΜΑΝΩΛΗ ΣΜΠΩΚΟΣ


Loose
Road to Burn
Electric Carve
Vultures
Above179
Low
The Son
Desert Side of Your Mind
7 Flies
On A Stone
She
El Rollito
Vidage
Encore:
Into the Spell
Play Video
Super Van Vacation
NAXATRAS

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου